Lana Pudar novom porukom oduševila domovinu: “Moja zemlja, moji ljudi. Uz Vas je sve lakše, sa Vama je sve ovo još slađe

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar zlatnim slovima upisala se u historiju sporta u BiH. Mala bh. sirena okitila se titulom Evropskog prvaka, a tim povodom je ispod Starog mosta u Mostaru upriličena svečana konferencija i veliki doček.

Lana Pudar je nakon što se se slegli dojmovi odlučila da preko Facebook profila svim navijačima kaže veliko hvala!

“Moja zemlja, moji ljudi. Uz Vas je sve lakše, sa Vama je sve ovo još slađe. Ovo se ne zaboravlja, ovo se pamti cijeli život.

Hvala Vam od srca!”, napisala je Lana.

Podsjetimo, Lana Pudar nije skrivala osmijeh na licu kada je u subotu dočekana ispod Starog mosta u Mostaru.

“Hvala vam aista na aplauzi i tome što ste došli. Moram se zahvaliti i medijima, i vi ste zaslužni što je moj rezultat odjeknuo u državi i van nje. Hvala vam za razumijevanje, meni je sada prijeko potreban odmor.

Dosta mi je svega, sezona je duga i naporna, ali vrlo vrlo uspješna. Moram se zahvaliti mom timu, Goranu, Aleni i Damiru. Hvala mojoj porodici i ljudima koji omogućavaju da odem na pripreme i takmičenjima.

Ne živimo baš u državi koja je u dobrom stanju i znam da je finansijska situacija teška, ali ja nisam osjetila tak problem. Hvala vam svima ljudi”, rekla je tada Lana Pudar.

Lanini treneri su odlučili kako je najbolje da propusti Svjetsko juniorsko prvenstvo u Peruu, a pripreme za novu sezonu kreću već 5. septembra.

Kao glavni cilj u novoj sezoni istaknuto je ispunjenje norme za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.