Liga prvaka: Edin Džeko i drugi put pogodio za Inter, nezaustavljiv je!

Interu je potrebna pobjeda da već sada osigura plasman u nokaut fazu, a kako stvari stoje više nije upitno da će se to desiti.

Domaći su otpor gostiju slomili u 35. minuti kada je Mkhitaryan pogodio za 1:0, a samo sedam minuta kasnije Edin Džeko pogađa za 2:0.

Da je Dijamant u sjajnoj formi pokazao je i u 66. minuti kada je uspio da dođe do drugog gola na meču i povisi na 3:0.

Gol Džeke za 3:0 pogledajte OVDJE.

Također, treba istaći da je Džeki ovo već 12. gol u karijeri protiv Viktorije, ali i 53. gol u evropskim takmičenjima i na listi je stigao legendarnog Del Piera – javlja Sportsport.ba.

Bayern je suvereno sa četiri pobjede na vrhu grupe C i prošao je dalje.

U grupi D sve je otvoreno i sve četiri ekipe mogu proći dalje. Tottenham je na vrhu i dočekuje Sporting, a pobjedom bi napravio veliki korak ka plasmanu u osminu finala.

U drugom susretu Eintracht dočekuje Marseille za koji igra Sead Kolašinac. Ukoliko Tottenham i Marseille slave, obje ekipe prolaze u osminu finala.

U grupi A se sastaju Ajax i Liverpool, te Napoli i Rangersi. Napoli je već osigurao prolaz u osminu finala, a večeras im se može pridružiti Liverpool ukoliko osvoji barem bod u Amsterdamu.

Ajax bi porazom doveo u pitanje i plasman u Evropsku ligu za koji bi se borio u posljednjem kolu s Rangersima – javio je Klix.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.