Mahir Mulalić priznao da je na mukama zbog djevojaka: “Stiže mi dosta nepristojnih poruka. Ja sam našao način kako da to izbjegnem i iskuliram”

Posljednje Vijesti Zabava

Pobjednik takmičenja ”Zvezde Granda” Mahir Mulalić ovih dana posjetio je Beograd kako bi se pojavio u jednoj od Grandovih emisija, pa su novinari njegovog slobodnog vremena iskoristili da se provozaju u automobilu marke Škoda koji je dobio nakon što je odnio prvo mjesto.

U Beogradu se zadržao svega nekoliko sati zbog unaprijed dogovorenih nastupa, ali mu je dolazak u Košutnjak svakako prijao

– Ovo mjesto mi budi lijepe ali i stresne uspomene. Kako je sezona trajala dvije godine, mislio sam da ću tu zauvijek i ostati kao inventar- našalio se Mahir.

Kao što je već najavio na svom Instagram profilu, prva pjesma uveliko se krčka u studiju Baneta Opačića sa kojim ga je povezao njegov kolega i prijatelj Mirza Selimović.

Ipak, datum izbacivanja pjesme još uvijek nije poznat

– Ne bih da obećavam ali bit će uskoro. U pitanju je jedna lijepa balada sa modernim aranžmanom. U planu su još dvije nove pjesme, samo prvo da dobro prođe ovaj prvijenac da tako kažem. Radije bih svakako sačekao za druge pjesme nego snimio bilo šta- rekao je Mulalić.

Osim karijere, njegov ljubavni život česta je tema javnosti, a kako su mnogi nagađali da je Mahir u vezi sa nekadašnjom pobjednicom ovog takmičenja Džejlom Ramović, pjevač ove navode demantuje.

– Džejla i ja smo jako dobri i povremeno se čujemo, iz istog smo tima, pobjedničkog i to je to. Što se tiče drugih djevojaka, još nisam našao neku da je to to, ali mi otkako sam stekao popularnost stiže dosta nepristojnih poruka. Doduše ja sam našao način kako da to izbjegnem i iskuliram- priznaje pevač.

Da li je u kontaktu sa nekadašnjom mentorkom Marijom Šerifović i kako komentariše dolazak Cece Ražnatović u žiri ”Zvezda Granda”, pogledajte u videu ispod:

Leave your vote