Mahir Mulalić umalo rasplakao sve u studiju: Otkrio koju poruku mu je majka poslala nekoliko dana prije smrti

Pobjednik prošloodišnje sezone “Zvezda Granda” Mahir Mulalić tokom takmičenja doživio je veliku tragediju kada je izgubio majku koje je podlegla posljedicama koronavirusa.

Mahir je tada smogao snage da nastavi takmičenje i svoju borbu nastavio je još jače, a pobjedu je posvetio upravo svojoj majci koja mu je nekoliko dana prije smrti poslala dirljivu poruku koja ga je motivisala da nastavi dalje da pjeva i ne odustane od svog sna.

– Majka mi je ustvari bila najveća podrška, njena želja je bila da ja nastavim da se bavim ovim poslom, jer je to nešto što me je uvijek radovalo, a samim tim kad mene nešto raduje, raduje i nju – rekao je Mahir u emisiji “Zvezde Granda Specijal” i dodao:

– To je jako težak period bio u mom životu, u roku od dva tri dana ja sam se sabrao, stvarno sam imao mnogo toga u glavi, sabrao sam se i rekao idem dalje . Majka mi je nekoliko dana pijre smrti poslala malo veću poruku gdje mi je poručila: “Bori se za sebe, samo jako. Pošalji mi da čujem to što spremaš”. Jako mi je teško da pričam o ovome – priznao je Mahir.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.