Makedonka pobijedila u Zvezdama Granda, gledatelji nezadovoljni: “Ovo je bilo samo da Bosna i Hercegovina ne osvoji”

Mlada pjevačica Slavica Angelova iz Makedonije je pobjednica showa Zvezde Granda 2023. Nakon devetomjesečne pjevačke borbe, po mišljenju publike, trijumfovala je Slavica Angelova, koja je bila u timu Đorđa Davida. Ipak, nakon finala su krenuli žustri komentari fanova iz BiH.

S njom se u finalu našao Dragan Đurić Iz Bosne i Hercegovine. Slavica je u finalnoj noći osvojila 88.367 glasova, dok je drugoplasirani Dragan Đurić osvojio 71.747.

Slavica je nakon proglašenja otpjevala pjesmu Parnog valjka “Ugasi me”, a na pozornici su joj se pridružili i ostali takmičari.

Do samog kraja bilo je neizvjesno, ali je na kraju sa 88.367 glasova trijumfovala Slavica Angelova iz Strumice.

Osim titule za najboljeg pjevača, ove sezone pobjednik dobija statuu, automobil marke Fiat Tipo, pjesmu, spot i kompletan marketing.

–Hvala svima koji su glasali za mene. Veliko hvala mom mentoru Đorđu Davidu koji se nesebično založio za sve nas. Iskreno sam frapirana– jedva je izustila pobjednica nakon što su joj uručili statuu.

Osim mlade pjevačice, sreću nije mogao da sakrije ni njen mentor Đorđe David koji je prvi put trijumfovao u „Zvezdama Granda“.

Slavica je svoju muzički karijeru započela u emisiji „Neki novi klinci“, a nakon nekoliko godina svoju sreću je okušala i u „Zvezdama Granda“ gdje je sada i trijumfovala.

Ova dvadesetejednogodišnja Makedonka se već godinama bavi pjevanjem, a u slobodno vrijeme voli da putuje.

Međutim, mnogi gledatelji nisu zadovoljni činjenicom da je Slavica pobijedila. Neki smatraju da je sve namješteno te ističu da je ova pjevačica bila neprimjetna cijelo natjecanje.

“Ovo je bilo samo da Bosna ne pobjedi”, “Sramota. Najgore izdanje Zvezda granda do sada”,

“Pobjednicu nisam primjetio cijelu sezonu”, “Bosna je imala sedam takmičara u finalu pa su se glasovi podjelili.

Dragan i Martina su bili mnogo bolji”, “Prije su pobjednici osvajali album i stan u Beogradu. Sad dobiju pjesmu i auto od 20.000 eura. Toliko o tome koliko se takmičenje srozalo”, nizale su se rekacije nezadovoljnih gledatelja.

Podsjećamo, Bosna i Hercegovina je do sada imala osam pobjednika u ovom showu, a to su Amar Jašarspahić Gile, Mirza Selimović, Haris Berković, Ibro Bublin, Anid Ćusić, Džejla Ramović, Mahir Mulalić i Nermin Handžić.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.