Marija Ramadanovski obećala da će ispuniti očevu posljednu želju!

Marija Ramadanovski, kćerka pokojnog pjevača Džeja Ramadanovskog, kaže da ne voli javno da se eksponira bez povoda, ali će ispuniti očevu želju i snimiti pjesmu.

“Ništa još ne znam. Ako Bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa ne znam. Javljaju se ljudi, nude mi neke pjesme, otprilike sam izabrala, ali je još uvijek sve u fazi dogovora, pregovora. Glupo je da pričam unaprijed – ispričala je Marija, a zatim se osvrnula na izjave pojedinih pripadnika estrade koji su javno nudili pomoć Džejevoj porodici nakon njegove smrti.

Poznata je stvar da je Džej imao dosta prijatelja na Dorćolu.

“Tata je imao prijatelje na Dorćolu sa kojima je odrastao i ti prijatelji, van estrade, i dalje su uz nas i tako će uvijek biti. Zadnjih godina nije se ni sa kim sa estrade družio intenzivno, bar da ja znam. Kroz život je imao dosta njih sa kojima je bio blizak i sarađivao, ali u posljednje vrijeme ga niko nije zvao niti su se viđali – rekla je Marija.

Nemam kontakt sa estradom.

“Mene niko nije zvao jer se ja ne družim sa poznatima, njihovom djecom, nisam dio estrade. Prosto, nemamo kontakt. Boban Rajović, Aca Lukas, zvali su sestru Anu. Oni su u posljednje vrijeme bili prisutni u njegovom životu. I ne očekujem da zove pola estrade. Većinu i ne poznajem – zaključila je Ramadanovska.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.