Marija Šerifović nije došla na snimanje „Zvezda Granda“, poznato je ko će sjesti na njeno mjesto! Nju sigurno niste očekivali!

Marija Šerifović nije se pojavila na današnjem snimanju „Zvezda Granda“, a na veliko izenađenje mnogih mijenjat će je kolegica i prijateljica Sanja Vučić. U crnoj haljinici i sakou, sa širokim osmijehom na licu Sanja je stala pred Grandove kamere i otkrila da se veoma raduje ovom izazovu. Iako ističe da će biti objektivna, Sanja je otkrila šta će joj najteže pasti tokom žiririranja u „Zvezdama Granda“.

-Spremna sam da ocjenjujem takmičare, mada nije mi prvi put u žiriranju, ali svakako da je izazov.

Mislim da su Marijine cipele velike za ispuniti. Svakako ću se truditi da revnosno ojcenjujem i da budem vrlo objektivna. Nadam se da ću da doprinesem svojim mišljenjem- rekla je Sanja, a potom se našalila:

Na pitanje da li se čula sa Marijom i da li je dobila neki savet Sanja je odgovorila: -Čule smo se, Marija mi je dostavila spisak svojih želja, prevashodno kako bi ona željela da ja ocjenjujem. Ne kose se svakako naša mišljenja, tako da se nismo dugo dogovarale.

Sanja Vučić, Foto, Grand

Iako ističe da će biti objektivna, Sanja je otkrila šta će joj najteže pasti tokom žiririranja u „Zvezdama Granda“.

-Biće mi teško, pogotovo što je jedna takmičarka moja drugarica iz škole i dobro je što je ona u Marijinom timu, odnosno u mom, tako da neću biti pristrasna. Uglavnom biću fer (smijeh) – istakla je Vučićeva koja, kako kaže, „Zvezde Granda“ prati kad god ima slobodnog vremena.

Kolege iz žirija su Sanju dočekale objeručke, a evo šta ona kaže o susretu sa članovima stručnog žirija.

-Nismo pričali o samo takmičenju, ali smo ćaskali ovako, pozdravila sam se sa svima. Sad ću da ih pitam za savjet. Nemam nikakav strah, ovo je jedan šou i na taj način ću i da posmatram- poručila je Sanja, a na pitanje da li bi željela da bude stalni član čuvene osmorke, pjevačica je odgovorila:

-Ne bih nikome uskakala u stolicu, jedino ako neko u budućnosti odustane (smijeh)!

Kako se saznaje Marija će samo danas odsustvovati sa snimanja, a pjevačica je Sanju uputila u sve što je potrebno za snimanje popularnog šoua.

-Vraća se Mara vrlo brzo- poručila je Sanja za Grand.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.