Marija Šerifović uputila oštre kritike Bosanki koja je odlično otpjevala u Zvezdama Granda: “Hitno ti treba mentor, ti si jedno divlje biće inače sve ode”

Dvije mlade i talentovane devojke Milica Gajić iz Obrenovca i Nađa Mujezinović iz Sarajeva borile su se u duelu za povratak u takmičenje „Zvezde Granda“. Za baražnu emisiju Milica je odabrala pjesme „Suknja“ i „Mrgude“, dok je Nađa pjevala numere „Moja posljednja i prva ljubavi“ i „Danas sam luda“.

Obje su se potrudile da osim dobog pjevanja, prirede i šou na sceni, a žiri je na kraju dao konačan sud i odlučio ko od njih dvije nastavlja takmičenje.

Jednoglasnom odlukom žirija sa maksimalnim bojem glasova ovom duelu je pobjedu odnijela Nađa koja nastavlja takmičenje, dok će Milica pjevati ponovo u baražu.

Mili i Ceca su su se usaglasili da je Nađa bila bolja, dok je Ražnatović imala i jednu zamjerku kada je u pitanju večerašnji nastup.

-Kandidat broj dva, orginalna farba, orginalan doživljaj, nešto što se ovdje traži, bila si bolja.

Imaš i ti Milice segmente na kojima treba da se radi, ali broj dva je bila prezentnija i više je pokazala – rekao je Mili, a Ceca se nadovezala:

-Drastična je razlika, dvojka je bila zaista dominantnija.

Jedina moja zamjerka, bila si mi bolja u prošlom krugu, dala si mi više emocije.

Odličan si pjevač, daj mi samo malo duše, Josipa mi je bila više mehanički odrađena.

Iako je dala Nađi glas, Marija Šerifović je u svom izlaganju takmičarki uputila žestoku kritiku i poručila da pod hitno mora da dobije mentora.

-Broj dva dobra, prva pjesma bolja, druga pjesma nema pojma. Drago mi je što ćeš dobiti mentora, hitno ti treba mentor, ti si jedno divlje biće inače sve ode -zaključla je Marija.

Glasove su večeras ukrstili i Haris Skarep i Jasmin Idrizović, a u duelu je jedan kandidat bio ubjedljivo nadmoćniji.

Haris se predstavio pjesmama „Ne idi s njim“ i „Digni ruku“ ,dok je Jasmin izveo „Ljubavi“ i „Sto posto“.

Žiri je jednoglasno odlučio da se Haris plasirao u sljedeći krug, dok Jasmin ide u baraž, a komentar je iznijela Marija Šerifović.

–Kandidat broj jedan je ovo zasluženo dobio.

Izennadio si me sa ovom drugom pjesmom i odmorno je zvučalo. Drugi kandidat, izvini ali nije bilo dobro. Bio si bezvoljan i na pola snage, ali bilo je lijepo što si dok je prvi kandidat pevao navijao za njega– rekla je Marija,

–Boja je fantastična, ali pjesma Galije je pjesma koju ljudi pjevaju kada ne znaju šta, ai svaka čast na matrici i ubacivanjima koja si ubacio– dodao je Đorđe David.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.