in , ,

Mili se oglasio nakon smrti učesnika kome je bio mentor

Mili je inače bio mentor mladom pjevaču, kojeg je studijski pripremio za njegovo posljednje izvođenje pjesama na velikoj grandovoj sceni

Muzički direktor “Grand“ produkcije Aleksandar Milić Mili teško je podnio smrt učesnika takmičenja “Zvezde Granda“ Momira Lukovca.

Mili je inače bio mentor mladom pjevaču, kojeg je studijski pripremio za njegovo posljednje izvođenje pjesama na velikoj grandovoj sceni, po kojem je najviše ostao upamćen.

“Jako sam potresen odlaskom mladog Momira Lukovca. Ovo su vremena kada tragedije dolaze iznenada, bolno, nepravedno, i to samo dva dana nakon što nas je napustio direktor fotografije Neša Mišković. U svoje ime i u ime svih zaposlenih u “Grandu“, najiskrenije saučešće njegovoj porodici i prijateljima”, rekao je Akeksandar Milić.

Vijest o smrti Momira Lukovca pogodila je cijeli region.

Mirko Šarović progovorio o zahtjevu Valentina Inzka, odmah je prozvao i SNSD: “Nećemo glasati za vraćanje odlikovanja, uvukli su nas u problem i sada žele da izađu…”

Opasne tenzije u Srbiji, strašne pretnje stigle pjevaču Darku Laziću: “Seljačino, budeš li pomenuo Velju, mene i Mareta, moj si!”