Miloradu Dodiku je ona trn u oku, pristigla mu je žestoka poruka iz Banja Luke: “Ili će biti presuđen ili će država BiH izgubiti!”, tvrdi Tanja Topić

Za govornicom CKSK u Centralnom dnevniku na Face televiziji Dodikov najveći kritičar, za njega strani agent, banjalučki analitičar Tanja Topić! „Koja budala vjeruje da put u EU vodi preko Minska i Moskve?! Sluđeni građani BiH svoj EU put našli u zemljama EU!“, kaže Topić. Tanja Topić: „Nalazimo se u kontroverznoj situaciji kada je u pitanju put BiH ka EU.

Hadžifejzović: „Nije potcjenjivanje, kompliment je – Tanja Topić je najstariji kritičar Dodika, vlasti i režima u RS-u, ali i cijeloj BiH.

Magistar – Frankfurt, doktorant – Beograd.

Dodik ju je optužio da je njemački agent, Topić ga tužila i, naravno, izgubila na Dodikovom sudu i, naravno, Dodik ju je nazvao izdajicom – kvislingom. Nije to jedini – samo je jedan u nizu napada na Tanju Topić.”

Tanja Topić: „Nalazimo se u kontroverznoj situaciji kada je u pitanju put BiH ka EU.

Najveći euroskeptici među bh. političarima preko noći su postali nosioci reformskog zamaha! Istovremeno odlaze na putešestvije na istoku, misleći da put ka Briselu vodi preko Minska i Moskve.

Evropski zvaničnici se još uvijek nadaju da bi mogli da nam poklone, progledaju kroz prste i da nam poklone početak pregovora, a za to vrijeme domaći političari ucjenjuju.

Građani ove zemlje su sluđeni i ne znaju kojem licu domaćih političara da vjeruju.

Proruskom, proevropskom ili svako gleda na neću treću stranu.

Većina građana BiH svoj put u EU je našla u zemljama EU.“

Pogledajte snimak.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.