Mladi Harun Ćostović iz Tešnja u Zvezdama Granda, kažu da je iznenadio izborom mentora: “Ako hoćeš do finala, izabraćeš Viki“

Tek punoljetni Harun Ćostović iz Tešnja prvi put se pojavio u nekom muzičkom takmičenju, a prvi i najbolji izbor jesu svakako „Zvezde Granda“.

Kako piše zvanični portal Zvezda Granda. Ćostović je iznenadio izborom mentora.

Sa velikom tremom izašao je na scenu, ali ga to nije omelo u namjeri da pokaže sve što zna i publici se predstavi sa dva prava narodnjaka

„Polomio vjetar grane“ i “ Meni je s tobom sreća obećana“, prenosi grand.online.rs.

Iako mu je sve vreme drhtala ruka u kojoj je držao mikrofon, glas nije drhtao, pa su se tako samo nizali tasteri podrške žirija. U drugu pjesmu je već ušao rasterećen, jer je dobio tri glasa, pa je numerru Šabana Šaulića završio sa pet glasova koliko je i bilo potrebno da izabere mentora.

Svi su očekivali da će ovaj momak iz Tešnja odabrati Viki Miljković, s obzirom da je prošlogodišnji pobjednik Nermin Handžić, Harunov sugrađanin bio u njenom timu i tako stigao do krune u takmičenju. Međutim desilo se ono što niko nije mogao da nasluti.

-Sad me baš zanima koga ćeš da izabereš za mentora, izvoli biraj – rekao je Saša Popović, ali je takmičar iz prve rekao ime Marije Šerifović.

–Harune, ovo je tvoje prvo pojavljivanje, da li si negdje ranije pjevao, imaš li iskustva, radiš li nešto? – pitala je potencijalna mentorka, a kandidat je odgovorio:

-Nikada ranije nisam pjevao, sada planiram da upišem Mašinski fakultet smjer za obradu drveta.

-Uzimam te – odgovorila je Marija nakon toga, ali je Đorđe imao jedan zanimljiv komentar:

-Da je odabrao Viki imao bi dva posla, radio bi sa drvetom u njenoj firmi, ali bi i pjevao.

Na to se odmah Saša nadovezao riječima koje su izazvale smijeh u studiju:

-Ja sam mislio da ako hoćeš do finala, izabraćeš Violetu. To sam rekao zato što si iz Tešnja, nema sumnje da će ga Marija dobro spremiti.

-Evo Već je kraj druge emisije, a ti nemaš kandidate. Čekaš nekog ko dobro pjeva, a taj će opet izabrati Mariju – odgovorio je Saša, a Bekuta se umiješala u raspravu:

-Probirač uvek nađe otirač, ne biraj puno Viki, piše GRAND.

Osim Haruna sinoć je u Zvezdama Granda Nastupio i Meho Muslija također iz Tešnja koji je osvojio pet glasova a za svoh mentora je odabrao Milija.

Pogledajte nastup mladog Tešnjaka.

Kako vam se čini?

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.