in , , ,

Mnogo smijeha i lijepe priče, Vlade Divac i Senad Hadžifejzović oduševili gledaoce: “Ako ne znaš da izgubiš, nećeš znati ni da pobjediš! Delibašić me zvao da igram za Bosnu!”

Senad Hadžifejzović je razgovarao sa legendarnim košarkašem Vladom Divcem.

Senad Hadžifejzović je razgovarao sa legendarnim košarkašem Vladom Divcem.

“U klubovima sam igrao za pare, a u reprezentaciji iz ljubavi! Nisam tražio pare, samo stan! Mogao sam da se vratim kući, a završio sam u Kući slavnih! Trener mi je bio kao otac!

Prestao sam da igram košarku, vidio sam da je to postao opasan sport za mene! Mozak reaguje, a tijelo ne može više da isprati!

Sve što sam u životu osvojio poklonio sam rodnom gradu! Oni će to bolje čuvati nekog ja! Svaki trofej ima svoju priču! U klubovima sam igrao za pare, a u reprezentaciji iz ljubavi!

Mirza Delibašić lobirao da dođem da igram za Bosnu! Otac je išao sa mnom na pregovore sa Partizanom! Nisam tražio pare, samo stan! Trebalo je mnogo da se dokažem u Americi i da pokažem da se košarka igra i van Amerike!

Nisam se plašio! Najgore što je moglo da mi se desi je da se vratim kući! Ne treba se plašiti poraza! Ako ne naučiš da izgubiš, nećeš znati ni da pobjediš!

Imao sam sreću da zadnju godinu karijere igram sa Kobijem Brajantom! On je bio čudo! Ušao sam u kuću slavnih! Bio mi je važan timski duh! Svi smo bili talentovani, ali je to trebalo staviti u funkciju tima!

Više niko ne može da nosi broj dresa 21 u Sacramentu! Trener mi je bio kao otac! Bez njega ne bih bio to što jesam! Prijepolje je zdrava sredina! Ima dobru energiju i dobre ljude – kazao je između ostalog Divac.

Pogledajte snimak.

Gradonačelnica Benjamina Karić uputila snažnu poruku i poziv Sarajlijama

Draško Stanivuković i Jelena Trivić imaju velike najave: “Banja Luka je samo naša prva stanica; Na sceni su kriminal i korupcija ogromnih razmjera”