Muharemović odlično primljen u Juventusu, veliku podršku pružile su mu zvijezde iz Srbije

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Tarik Muharemović sinoć je prvi put bio priključen prvom timu Juventusa na zvaničnoj utakmici, a čini se kako je sjajno primljen u svlačionici Stare dame.

Naime, Muharemović je podijelio nekoliko fotografija nakon utakmice, a na jednoj od njih bio je u društvu sa srbijanskim igračima Filipom Kostićem i Dušanom Vlahovićem.

“Laganini”, napisao je nasmijani Muharemović uz fotografiju na kojoj Vlahović prstom pokazuje prema igraču U-23 ekipe Juventusa gdje nosi i kapitensku traku.

Podsjetimo, 20-godišnjeg defanzivca je trener Massimiliano Allegri priključio prvom timu za utakmicu osmine finala Kupa Italije između Juventusa i Salernitane.

Stara dama je razbila rivala sa 6:1, a Muharemović će sigurno pamtiti ovu utakmicu cijeli život iako nije ulazio u igru.

Inače, štoper rođen u Ljubljani je karijeru počeo u Austriji gdje je igrao za nekoliko klubova, a još prije četiri godine je prešao u Juventus.

Trenutno igra za mladu reprezentaciju BiH za koju ima 10 nastupa, dok ga je bivši selektor Meho Kodro u svom mandatu priključio i treninzima A reprezentacije BiH – prenosi Klix.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.