Mustafa Mehić iz Gradačca se u finalu “Zvezda Granda” predstavio pjesmom pjevača iz Tešnja: Odličan je večeras bio ovaj mladić!

Mustafa Mehić iz Gradačca se u odličnoj izvedbi večeras u finalu Zvezda Granda prvobitno predstavio pjesmom ‘Oči moje, kletvom bih vas kleo’ Safeta Isovića.

Samouvjereno je izgledao mladi Mustafa, a onda je otpjevao i nešto bržu numeru. Radilo se o pjesmi pjevača Esada Plavog iz Tešnja pod nazivom “Šeherzada”.

“Rekli smo da će se pobrinuti za pravu narodnu muziku”, ustvrdila je nakon njegovog nastupa voditeljica Sanja Kužet dodavši da je su on i mentorica Marija Šerofivić intezivno vježbali punih devet mjeseci.

“Bravo”, dodao je kratko Voja.

– Zadovoljan sam nastupom. Prvi dio sam riješio, sada je moja publika na redu. Do neba hvala svima koji glasaju. Podrška Marije Šerifović tu je od samog početka, a, čini mi se, i na najvećem levelu – rekao je on kratko nakon nastupa za Avaz.

Inače, Mustafa Mehić ima 19 godina i dolazi iz Gradačca.

Po zanimanju je građevinski tehničar, ali se bavi isključivo pjevanjem. U slobodno vrijeme voli da igra fudbal i ide na pecanje.

Za sebe kaže da je skromna i fina osoba, puna samopouzdanja. Muzički uzor mu je Dženan Lončarević.

Smatra da “Zvezde Granda” kandidatima donose mnogo toga, od promocije, novih prijatelja, širenja poznanstava do mnogo više posla…

– Ono što uzima, jeste slobodno vrijeme, što je i logično. Ko se odluči za ovaj posao, mora to prihvatiti. Naravno da se nadam pobjedi.

Ništa osim toga ne prihvatam kao uspjeh. To kažem jer mi mentalitet ne dopušta da razmišljam drugačije. Ali, u drugu ruku, neću da očekujem mnogo, jer to je volja Božija i ko god da pobijedi, čvrsto vjerujem da je to nekad i negdje u životu zaslužio – kazao je nedavno Mehić.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.