NA OVO SE ČEKALO Pobjednik Zvezda Granda Mahir Mulalić otvoreno priznao: “Srce mi je na mjestu, ovo svakom pjevaču treba da se desi”

Zabava

Nakon najavljivanja i iščekivanja, napokon smo dočekali da pobjednik ovogodišnje sezone “Zvezda Granda”, Mahir Mulalić, prezentuje publici svoju prvu pjesmu na kojoj je dugo radio i u koju ulaže velike nade.

Ove subote gledaoci “Zvezda Granda” imali su priliku da premijerno čuju njegov prvijenac za koje su angažovani hitmejkeri Bane Opačić, koji je napisao muziku i tekst, dok je aranžman radio Darko Dimitrov.

Na ovu saradnju pjevač je izuzetno ponosan, a posebno što se sve odvijalo pod budnim okom njegove mentorke Marije Šerifović.

– “Đerdan” je pjesma koja svakom izvođaču treba da se desi. Moj prvi susret sa Banetom je počeo na najbolji mogući način, sjedili smo satima, pričali i doživljavali jedan drugog.

Banetov rad pratim već godinama i imao sam želju da sarađujemo u budućnosti, ali ni naslutiti nisam mogao da će to biti upravo moja prva pjesma. Što se tiče Darka, kada sam bio kod njega Skoplju, zaista sam uživao u radu s njim. Ima dosta šaren metod dok radi – pun je inovacija, nepredvidivosti… Sjajan – izjavio je Mahir.

Pobjednik ne krije uzbuđenje zbog pozitivnih reakcija na pjesmu kako svoje mentorke i finalista sa kojima se druži, tako i publike koja je dio njegove pjesme mogla da čuje na društvenim mrežama.

– Po reakciji Marije i publike znali smo da što prije treba da ugleda svetlo dana, i napokon, tu je. Drago mi je što ljudi osjete emociju ove pjesme, sad mi je srce na mjestu – zaključio je Mahir.

Uskoro donosimo i snimak nastupa.

Leave your vote