Na sarajevski aerodrom donio skupocjeni poklon za Ronalda, ali onda je uslijedilo razočarenje

Iranac Mohammadreza Noruzei je stigao u Sarajevo kako bi jednom od najboljih nogometaša svih vremena Cristianu Ronaldu uručio vrijedan poklon što nije promaklo našim fotoreporterima. Noruzei se ranije upoznao sa Ronaldovom djecom, a sada je stigao u naš glavni grad kako bi probao da uruči skupocjeni tepih legendarnom Portugalcu.

Ipak, zbog velikih mjera osiguranja prilikom dolaska reprezentacije Portugala u Zenicu, to nije uspio da uradi.

Podsjetimo, selekcija Portugala je stigla u naš glavni grad odakle se pravo sa aerodroma uputila ka Zenici.

Reprezentacija Portugala, predvođena Cristianom Ronaldom, stigla je u Zenicu oko 15:30 i očekivano je izazvala veliku pažnju navijača i lokalnog stanovništva.

U Zenici su danas odradili i službeni trening kao i pres konferenciju nakon čega im slijedi odmor uoči sutrašnje utakmice.

Pred hotelom “Zenica” dočekao ih je veliki broj ljudi, a u Zenicu su stigli pod jakom policijskom pratnjom.

Očekivano, u centru pažnje bio je Cristiano Ronaldo, kojeg su okupljeni fanovi pozdravili njegovim karaktarističnim povikom “Siu” koji koristi prilikom proslave golova.

Po izlasku iz autobusa i ostale portugalske zvijezde ispraćene su ovacijama i aplauzima, a među transparentima mogli su se vidjeti i oni napisani na portuglaskom jeziku, na kojem su navijači uputili molbe za dresove i fotografije – prenosi Klix.

Fudbaleri Portugala potom su se uputili na zajednički ručak u hotel “Zenica”, gdje će boraviti do večerašnjeg službenog treninga na Bilinom polju.

Portugalski as Cristiano Ronaldo na izlasku iz hotela “Zenica” pozdravio je navijače koji su čekali da vide jednu od najvećih fudbalera današnjice.

Podsjetimo, utakmica između Bosne i Hercegovine i Portugala igra se sutra na stadionu Bilino polje u Zenici s početkom u 20:45 sati.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.