Najbolja plivačica BiH neumorna Lana Pudar priprema se za novi veliki izazov!

Najbolja plivačica BiH Lana Pudar priprema se sa svojim timom na novom zatvorenom bazenu u Trebinju za Evropsko prvenstvo u Rimu.

Pudar je rekla novinarima da su uslovi za treniranje u trebinjskom zatvorenom bazenu odlični, da misli da će češće dolaziti, te zahvalila upravi i menadžmentu za gostoprimstvo.

Ona je rekla da na predstojećem Evropskom prvenstvu može očekivati finale i borbu za medalje, budući da iza sebe ima tri veoma dobra prvenstva.

Pudar je podsjetila da je u ovoj sezoni na Svjetskom seniorskom prvenstvu u Budimpešti osvojila šesto i osmo mjesto, potom je na Mediteranskim igrama osvojila dva zlata.

Na Evropskom juniorskom prvenstvu dva zlata i srebro.

“Mnogo mi znače ti rezultati, vidim da plivanje u BiH postaje popularno i mislim da će u budućnosti biti još medalja u ovom sportu”, rekla je Pudar.

Damir Đedović, trener Lane Pudar, rekao je da su u Trebinju već pet dana i da su prezadovoljni uslovima koji nudi zatvoreni bazen.

“Sasvim je sigurno da će nam to biti jedna od budućih stanica za pripreme koje slijede u narednom periodu.

Pripremamo se za Evropsko seniorsko prvenstvo u Rimu i nadam se da će nam ova promjena dati dodatni motiv za postizanje rezultata”, naveo je Đedović.

Evropsko prvenstvo u plivanju biće održano u Rimu od 11. do 17. avgusta.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.