Nakon ispadanja iz Zvezda Granda Slađi Zubčević stigla snažna poruka od Snežane Đurišić

Nakon što je Slađa Zubčević ispala iz takmičenja Zvezda Granda, stigla poruka od Snežane Đurišić.

Pjevačica je ispala u baražu, a mnogi su bili iznenađeni ovakvom odlukom žirija.

Ona se oglasila na društvenim mrežama, ali i podijelila poruku Snežane Đurišić koja joj mnogo znači.

“Pišete mi svi, znam… Ljuti ste.Ja nisam!!! Pa nemojte ni vi biti.Nisam ljuta jer sam navikla kroz život da mi serviraju nepravdu, a iz svake borbe protiv nepravde izašla sam još bolja i još jača! I sada ću. Mnogi se pitaju kako sam tako mlada a imam ovakav gard i zreo pogled na život, eto vam odgovora. Kao ovakav vokal za mene je put u muzici uvijek bio težak i uvijek sam nailazila na prereke.

Od jedne male djevojčice u meni je život stvorio borca, i životinju koja kida za svoje snove. Pitate me zašto sam ispala a imala sam 6 glasova?!-

Ne mogu vam odgovoriti na to pitanje jer ni ja ne znam odgovor.Uglavnom, srećna sam, ponosna na sebe i prezadovoljna. Ja sam ipak damski podnijela sve to, a mogli ste i vidjeti, bez suza, i s osmijehom. I ja bih sa ovim komentarom moje voljene Snežane Đurišić koja je moj idol, stavila tačku na cijelu priču. Idemo mi dalje, u nove pobjede.Spremam vam odličnu pjesmu i vjerujem da najbolje tek dolazi.

Ugovor sa Grand produkcijom je potpisan tako da jedno je sigurno, još ćete me gledati na Grandu I molim vas, nemojte pisati ništa loše u komentarima ni za Grand ni za Sašu, ipak zahvaljujući Zvezdama Granda me većina vas i čula, a Grand je sada moja produkcijska kuća i ja sa njima imam saradnju, koja će nadam se biti i te kako uspiješna. I vjerujte mi, za sve ima razlog pa i za ovo”, napisala je Slađa i dobila veliku podršku.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.