Nakon odluke Saše Popovića, Đorđe David je momentalno počeo do plače, ispričao je jako potresnu priču o svom takmičaru Aleksandur Josifovksom

Posljednji par u polufinalu Zvezda Granda činili su Aleksandar Josifovski iz tima Đorđa Davida i Enis Todić, Cecin kandidat koji su potpuno izdominirali scenom, svako u svom muzičkom fahu.

Iako su od strane žirija obojica bili nagrađeni sa po šest glasova, Saša Popović u sekundi je presudio i dao sedmi glas Josifovskom čime ga je direktno poslao u finale.

Zbog ove odluke Đorđe je momentalno počeo da plače, a za njim i Aleksandar.

– Đorđe plače- rekla je Viki kada je vidjela kolegu.

– Plače i Aleksandar- dodala je Ceca.

Kolege iz žirija čestitale su ovom dvojcu na postignutom uspjehu, a zatim je Aleksandar imao potrebu da se kroz suze obrati svima.

– Baš mi je drago što smo Đorđe i ja uspjeli ovo. Ovo je ljubav velika- drhtavim glasom je progovorio.

Kako David minutima nije uspjevao da savlada suze i emocije, odlučio je da sa svima podijeli nimalo prijatnu situaciju u kojoj se njegov pulen našao.

– Prošle godine pitam Popovića: ”Šta se desilo? Što nije prošao u finale?” Kaže on meni: ” Đole, nekako je mrtav i nema snagu.” Ovaj čovjek koji stoji ovdje je bio notorni alkoholičar, imao stravične probleme, nije mogao da se trijezni, nije znao gdje je dan gdje je noć.

Ove sezone kad sam ga vratio imao sam samo jedan uslov, a to je da primi blokatore i da zaboravi na alkohol, na šta je pristao. Ti produkciji dođeš milion dolara a meni 100 hiljada za svu muku koju si mi priredio – rekao je Đorđe.

Žiri je na ovu priču ostao potpuno nijem, a zatim je riječ dobila Ceca Ražnatović.

– Ja bih da kažem da je Aleksandar fantastičan. Od momenta kad sam ga vidjela to tvrdim. Čestitam dušo, zasluženo u finale. Enise, želim ti svu sreću u baražu i da te vidim u finalu!- poručila je Ceca.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.