Napravio je prepravke na vozilu, policija ga “skontala”, “pao” je na granici: Pogledajte snimak koji se pojavio…

Nakon što su u utorak dvojica albanskih državljana preko konavoskog graničnog prijelaza iz Crne Gore pokušali u Hrvatsku prokrijumčariti 11 kilograma heroina, istu količinu te droge preko istoga je prijelaza jučer u vozilu pokušao prenijeti njihov 24-godišnji sunarodnjak.

Oglasila se policija

Iz dubrovačko-neretvanske policije u petak su poručili kako je u otkrivanju i ove pošiljke heroina bila ključna dobro odrađena profilacija putnika koju su odradili policajci na graničnom prijelazu Gruda, ponovivši uspješnu akciju kao i prije tri dana.

Napomenuli su da su granični policajci u utorak spriječili krijumčarenje 11 kilograma heroina kojeg su dvojica Albanaca pokušala krijumčariti u osobnom vozilu.

U četvrtak je isto pokušao i njihov 24-godišnji sunarodnjak, kojega su nešto iza ponoći u automobilu albanskih registracija na ulaznoj graničnoj kontroli pretražili granični policajci,

na temelju čije je sumnje zatražen sudski nalog te vozilo pretraženo.

U njegovu prednjem dijelu, između motora i instrument ploče, pronašli su prepravljeni prostor u kojem je bilo skriveno 20 paketa s ukupno 11 kg heroina te manja količina kokaina,

a kriminalističkom istragom utvrđeno je da je heroin bio namijenjen zapadnoeuropskom narko tržištu.

Zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama osumnjičeni 24-godišnjak je kasno sinoć uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

U policiji napominju kako su na Postaji granične policije Gruda u posljednjih pet godina spriječili krijumčarenje preko pola tone marihuane, 1100 komada indijske konoplje,

oko 18.000 tableta koje se nalaze na popisu droga, 26 kilograma heroina, šest kilograma kokaina i 250 kilograma ketamina.

Pogledajte snimak koji se pojavio.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.