Nastup Bosanke posvađao žiri showa Zvezde Granda, pale psovke i teške riječi nakon izvedbe Šejle Zonić

Bh. pjevačica Šejla Zonić je u emisiji Zvezde Granda izvela pjesmu “Da sam ptica” i oduševila žiri svojim glasovnim sposobnostima. “Šejla, sjedimo ovde sedam godina, mnogo sam toga čula. Bilo je fantastičnih pjevača. Ja sam se naježila bukvalno od glave do pete, ovo je nevjerovatno. Ti si pokazala da muzika izaziva različita osjećanja. Meni su bukvalno suze naišle na oči od miline i lepote, bravo Šejla. Ovo je nešto što do sada nisam čula ovde, to je moje mišljenje”, rekla je Viki Miljković.

“Voljela bih da se prebaciš ovamo na narodnjake, jer stvarno sve žanrove odlično pjevaš, pa onda bolje idi na ovo što je komercijalnije”, savjetovala joj je Snežana Đurišić.

Nastala neugodna rasprava

Bosanac je tijekom svog izlaganja istaknuo da je Šejla imala sitne greškice. “Šejla, ima jedna stvar koju nisi dobro dikcijski izvela oba puta”, rekao je Bosanac. “Ja ću ti reći jednu koja je vrlo ružna, to je prosera*anje tvoje ovdje koje je neutemeljeno”, žestoko mu je dobacio Saša Popović, a Bosanac je odmah reagovao:

“Šta da ti kažem, zamijeni me. Ja ću se proserava.i, koliko se meni prosera.a. Uvijek imam argument, a ne zlo”, rekao je Bosanac.

Nakon što se rasprava smirila i drugi članovi žirija pohvalili su Šejlu koja je prošla u idući krug.

“Imala sam velika očekivanja od ovog nastupa. Potrudila sam se da i stajling bude drugačiji. Polako pronalazim svoj smjer zahvaljujući savjetima, sugestijama i kritikama žirija. Uvijek ima prostora za rad”, rekla je Šejla nakon nastupa.

Dalje je komentarisala svog supruga Armina, koji ju je savjetovao da se prijavi na “Zvezde Granda” i koji je njena najveća podrška.

“Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovdje u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima i da li je ovaj svijet za mene.

Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega, ja se ne bih pojavila. Podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije me ubijedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala”, navela je.

Armin se uključio u intervju te otkrio koje je ključno pitanje dalo odgovor.

“Ona je bila neodlučna mjesecima. Na kraju sam odustao i pitao sam je samo jedno: ‘Ljubavi, da li želiš da budeš muzičar – umjetnik ili da muziku gledaš kroz biznis i umjetnost?’.

Ukoliko ćeš je gledati kroz biznis, zna se šta on sa sobom nosi – putovanja, finansije, simpatije…

Ako ćeš biti muzičar – umjetnik, to će biti preživljavanje, koliko god ružno zvučalo”, naveo je.

Šejlin nastup možete pogledati od 1:21:43.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.