Navijačka grupa BH Fanaticos poslala je jasnu poruku selektoru Ivaylu Petevu, prozvali i čelnike NS BiH

Navijačka grupa BH Fanaticos poslala je jasnu poruku selektoru fudbalske reprezentacije Bosne i hercegovine Ivaylu Petevu i Nogometnom savezu BiH.

Popularna navijačka grupa Bosne i Hercegovine poslala je poruku selektoru Ivaylu Petevu da želi njegov odlazak, objavivši fotografiju uz poruku: “Petev odlazi!”

Fanaticosi su nezadovoljni zbog rezultata koje je aktuleni selektor BiH napravio preuzevši klupu Zmajeva, a na predstavljanju je poručio bh. javnosti da mu sude po rezultatima. Nakon toga završio je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo kao selektor sa najlošijim kvalifikacionim ciklusom u historiju nacionalne A selekcije.

Također pored toga objavili su fotografije predsjednika NS BiH Vice Zeljkovića, tehničkog direktora i kordinatora svih selekcija Zvjezdana Mismovića, generalnog sekretara Adnana Džemidžića i članova Izvršnog odbora NS BiH uz natpis: “Ko je sljedeći?”

Nezadovoljstvo prema Nogometnom savezu BiH raste iz dana u dan, pored loših rezultata mnogo je problema u savezu, jer Državna agencija za istrage i zaštitu provjere sumnjive ugovore saveza, a uz to mnogo je nejasnoća u projektu 12 hibridnih terena koje je saveza senzacionalno najavio.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.