NBA zvijezda Luka Dončić se opasno razljutio zbog poraza od BiH, pogledajte snimak i šta je napravio, bacao je i flašu dok je bio na klupi

Luka Dončić je u prvom poluvremenu šutirao 3/10, postigao je samo šest poena što dovoljno govori koliko su dobru odbranu Zmajevi odigrali.

Istina, popravio se u drugom poluvremenu, imao je 12 poena i sedam skokova na kraju treće četvrtine.

Na kraju je meč završio sa 14 poena, ali dodao je i po osam asistencija i skokova. Bio je vrlo blizu triple-double učinka, ali to ne mijenja činjenicu da je njegov šut iz igre bio osam od osamnaest.

Treba dodati da je igrao 35 minuta, dakle gotov čitav meč. Ipak, to nije bilo dovoljno uprkos tome što je jedan od najboljih igrača u NBA ligi.

Timska igra Zmajeva se pokazala ključnom tako da ni velika zvijezda svjetske košarke Luka Dončić nije mogao podnijeti poraz od reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Na klupi je pokazao veliku nervozu.

Dončić je poznat kao vrlo korektan košarkaš, a prvi je prišao Džananu Musi i reprezentativcima BiH da čestita pobjedu protiv Mađarske u prvom kolu Eurobasketa.

No, fantastični Slovenac danas nije bio zadovoljan. To je otvoreno pokazao i pred kamerama.

U posljednjoj minuti tokom time-outa, kada je već bilo evidentno da pobjeda odlazi u ruke reprezentacije BiH, Dončić je priredio nervozne scene na klupi.

Pogledajte kako je reagovao.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.