Nebojša Vukanović se silovito obrušio na Milorada Dodika nakon najave protesta: “Režim je u očaju i panici, ne bira sredstva u pokušaju da uhvati slamku spasa”

Zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović prokomentarisao je na svom blogu najavljene proteste Boračke organizacije RS-a u znak podrške vlasti zbog nedavnih sankcije iz Velike Britanije, Njemačke i OHR-a.

Iz SDS-a je danas saopšteno da je simptomatično da je odluku o protestima saopćio portparol SNSD.

– Drsko je, i sramno što Milorad Dodik ponovo pokušava zloupotrijebiti demobilisane borce vojske RS, koje je u više navrata grubo ponizio otimajući stečena prava, i što preko svojih pijuna i ucijenjenih poslušnika pokušava organizovati skup podrške sebi i Željki i skrivati se iza naroda kao posljednja kukavica.

Režim je u očaju i panici, ne bira sredstva u pokušaju da uhvati slamku spasa i staljinističkog metodama pokušava na silu izvesti ucjenjene i porobljene da budu statisti na njegovoj predstavi lažne podrške naroda, koji je postao žrtva njegove sumanute, pogubne izdajničke nacionalne politike, navodi on.

Vukanović dodaje kako je i ovaj put kao i svaki do sada na površinu izašla “bulumenta njegovih ljudi iz sjene koji iza sinekuse narodnih jasala kliču lažnom ocu nacije”, i pozivaju narod na proteste.

– Zbog toga ne čudi horsko pjevanje Dodikovog slavuja iz sjene, Cicka Bjerlice, Nenada Nešića, Aleksandra Pavića, Anđelkovića, Rakovića i drugih lažnih analitičara i plaćenika koji će do srijede graktati u režimskim medijima i na mig službe davati unaprijed napisane izjave.

VEZANI TEKST: SDS: “Simptomatično da je odluku o protestima saopćio portparol SNSD, vlast se ne može amnestirati krijući se iza naroda i boraca”

On poziva na bojkot, kako kaže, ove režimske predstave.

– Takođe, pozivam borce da se javno ograde od plaćenika koji su prodali borce za mrvice, i umjesto da pozivaju borce da izađu na ulice zbog nepravde i podijela i teškog položaja boračke populacije, oni traže da oni budu pijuni i štite onoga ko ih je doveo u tešku poziciju, naveo je između ostalog Vukanović.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.