Nermin Handžić preuzeo pobjednički automobil i uoči dolaska u Tešanj poručio: “Kada vidim svoj narod i sve ljude koji su me podržavali mislim da će mi biti lakše”

Pobjednik Zvezda Granda Nermin Handžić preuzeo automobil, pa provozao zgodnu plavušu: “Imam tremu”

Došao je dan da nakon 10 mjeseci takmičenja u najpopularnijem muzičkom šou programu “Zvezde Granda”, devetnaestogodišnji Nermin Handžić koji je odnio pobjedu u ovogodišnjoj sezoni, preuzme svoju nagradu.

Od sponzora “Prevent Pointa” Nerminu su uručeni ključevi automobila Opel Korsa, a ekipa portala Grand.online imala je priliku da ga prati u stopu i uvjeri se kakav je vozač mladi pobjednik.

Nakon što je pogledao i isprobao svoju novu mašinu, Nermin je sa ekipom portala Grand online podijelio ustiske nakon pobjede u “Zvezdama Granda” i kako se osjeća povodom uručenja nagrade.

Pitali su pobjednika “Zvezda Granda” kako se osjeća pred svoj veliki koncert u rodnom mjestu Tešnju gdje če ga dočekati sugrađani, a on je priznao da ima tremu.

– Verujte da imam tremu, ali kada vidim svoj narod i sve ljude koji su me podržavali mislim da će mi biti lakše, jer mi je u finalu stvarno bila nervoza… Biće mi lakše, jer sam došao kao pobjednik – tvrdi Nermin.

Nermin ističe da je neizmjerno zahvalan svojoj mentorki Viki Miljković i njenom suprugu Tašketu na svoj podršci i svemu što je od njih naučio.

– Viki i Taške su ljudi koji su profesionalci u svemu i mene su tretirali kao svoje dijete i sve ostale kandidate, tako da su broj jedan. Ja bih najviše volio da snimim duet sa njom, ali vidjet ćemo – kaže pobjednik “Zvezda Granda”.

Veliku podršku dobio je i od svojih drugara koji su se takmičili u prethodnim sezonama.

– Dobio sam podršku na društvenim mrežama od Mahira i Džejle, sa Džejlom se znam iz “Nekih novih klinaca”, tako da nisam ni sumnjao u njenu podršku – ispričao je Nermin.

A da li se zbunio i kako je reagovao kad je dobio automobil, pogledajte u videu.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.