Nermin Nikšić oštro odbrusio nakon drame u NSRS: “Imamo dokaze da to potkrijepimo. Dva zastupnika SDP BiH su glasala za listu PDP-a”

Nermin Nikšić se oglasio na svom zvaničnom Facebooku nakon drame u NSRS u vezi sa izborom delegata u Dom naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine.

Prebacuje se konstantno loptica odgovornosti na SDP, a Nikšić je oštro odbrusio rekavši da za ono što tvrdi ima i dokaze.

Njegovo obraćanje u nastavku prenosimo u cijelosti.

“Cijelo vrijeme šutimo i trpimo. Pozivali smo da napravimo zajedničku listu, odbili su.

Odstupili smo od svojih principa, jer smatramo da ne treba omogućiti bilo kome da ima četiri od pet delegata. Javno smo rekli za koga ćemo glasati.

Lako vam je da utvrdite ko je izdao. Rekli ste da imate znakove kako će glasati svaki od poslanika opozicije da bi spriječili prevare.

Pa nismo baš ni mi “od jučer”, znamo i mi s kim imamo posla.

Osigurali smo da se zna kako su naši poslanici glasali.

Pozivam vas da to dokumentujete i objavite, a ja sam spreman dokumentovati svima pa i ovom bolesnom tipu, koji pljuje i laže vjerovatno da zametne trag, kako su glasali naši zastupnici.

Tražite izdajnika među sobom. Nas se kanite jednom za svagda.

I da, ja nisam baš tako dobre duše pa onome ko je uzeo novac za ovo ne želim da ga troši u zdravlju, ja mu želim da ga troši za lijekove, ko god on bio.

Logika po kojoj prvi pljunem, a onda neka se drugi pere, ovdje ne prolazi. Kako sam rekao znamo s kim imamo posla pa smo se pobrinuli za dokaze.

Dakle, da nema nikakve zabune, dva zastupnika SDP BiH su glasala za listu PDP-a za Dom naroda BiH, sve drugo što neko za njih tvrdi je laž.

Imamo dokaze da to potkrijepimo”, napisao je Nikšić.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.