Nesvakidašnji nastup u Zvezdama Granda: Brat i sestra iz Bosne i Hercegovine raspametili žiri: Stara takmičarka nervirala Mariju Šerifović, sad joj se „osvetila“ nikad jače

Nesvakidašnji nastup ove subote imali su brat i sestra iz Cazina, Eki (28) i Nejra Prošić koji su svojim perfomansom i ponašanjem na sceni raspametili žiri.

Jedinstveni kao jedan kandidat, brat i sestra predstavili su se pjesmama „Još ti se nadam“ i „Volim osmijeh tvoj“, a osam glasova došlo je „kao od šale“.

-Ja sam Nejra, stari kandidat, evo došao je i jedan novi – našalila se Nejra nakon nastupa, a Sanja Kužet dodala:

-Taj novi ti je pomogao da nastup bude još jači!

Snežana Đurišić poručila je da su „osvježili“ i scenu i žiri, a Saša Popović otkrio da je Nejra učestvovala u „Zvezdama Granda“ 2018. godine i da je tad bila u timu Ane Bekute.

-Nisam te prepoznala. Nejra, ti si ozbiljna zvjerka postala, večeras si bila baš dominantna – prokomentarisala je Viki Miljković, dok je Đorđe David pohvalio njenog brata.

–Uplašio sam se na početku da nećeš moći da je ispratiš, ali si zakucao – rekao je Đorđe, a Snežana oduševljeno dodala:

-Ma, savršeni ste bili!

Riječi hvale imao je i Dragan Stojković Bosanac koji je već sa prvim taktovima njihove pjesme prepoznao odličan potencijal.

-Djeco, posle prva dva tona sam pogledao Sašu i rekao ‘Odlično’. Tako se pjeva na Zapadu, tako se pjeva u Bosni. Odlični ste bili, bravo – poručio je Boske, dok je Marija dodala da je bratu večeras bilo malo teže, jer su njegove dionice bile više i samim tim i teže.

Saša je otkrio da su brat i sestra bili na audiciji u Tuzli i da su još tad dobili ovacije ostalih kandidata i publike.

-Oni su imali vremena da spreme koreografiju, da sve bude prijatno i za uši i za oči. Sve svedeno, još jednom bravo – rekao je Bosanac.

Budući da su sve oduševili i dobili osam glasova, Eki i Nejra imali su pravo da biraju mentora, ali je brat tu odluku prepustio sestri.

-Marija Šerifović- rekla je Nejra kao iz topa, a zatim obrazoložila zbog čega.

-Koliko godina sam se takmičila Marija i ja smo uvijek imale neka razilaženja po pitanju svega, uvijek su bili ovde neki teški razgovori, galama, haos živi i nije htjela nikad da mi bude mentor.

I sad sam rekla ‘Ideš sad sa mnom i tako će da bude’ i evo sad jeste – rekla je u jednom dahu Nejra, što je nasmijalo sve, a pogotovo Mariju.

-Ma, nema problema – poručila je Šerifovićeva sa osmehom.

-Ja je ne bih poslije svega izabrao, ma nema šanse – dobacio je Popović, a Ana dodala da je zapravo to veoma mudra odluka.

– Ja bih namjerno – odgovorila je takmičarka, a zatim je Bekuta otkrila da Marija nikad nije htjela da da glas i da je uvek bilo „povuci – potegni“.

-Ja sam rogove skratila i evo slušam – odgovorila je takmičarka, a mentorka poručila da se nada da jeste i da će slušati.

-Bili ste odlični večeras i dobro došli – zaključila je Ekijeva i Nejrina mentorka.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.