in ,

Nesvakidašnji nastup u Zvezdama Granda: Pogledajte kako je takmičarka pjevala vezana na sceni

Šokantan nastup takmičarke na Zvezdama Granda

Šokantan nastup takmičarke na Zvezdama Granda.

Takmičarka Marija Gruevska sa razlogom nosi titulu najekstravagantije učesnice “Zvezda Granda” ikada, što je dokazala i svojim novim nastupom koji je bez konkurencije.

Marija se na bini pojavila, tačnije, dogurali su je vezanu za spravu, a sve je izgledalo kao kultna scena iz filma “Kad jaganjci utihnu”.

Lijepa i talentovana Makedonka je pjevala je pjesmu “Danas sam luda” Josipe Lisac, a članovi žirija snimali su je na bini, vezanu, u bijelom, sa maskom preko lica. Ona je kao drugu pjesmu otpjevala “Mito Bekrijo”, ali ne u tom izadnju, već u lepršavoj haljinici.

Imala je 6 glasova, kao i takmičarka sa kojom je bila u duelu, a zatim je u preglasavanju bilo 3:3, pa je Saša Popović donio odluku da Marija ide direktno u polufinale.

Podsjetimo, ljepa Makedonka se u prethodnoj emisiji pojavila sa pitonom oko vrata, a i njena prethodna pojavljavanja u Gradu što zbog izvedbe pjesme, što zbog stajlinga i scenskog nastupa prošli su i te kako zapaženo.

U Zvezdama Granda sve teže, kandidatkinja iz BiH se rasplakala, a Bosanac joj poručio: “Bravo, zna se kako se pjeva u Bosni…”

Murizu Memiću upućene prijetnje smrću, policija ga odmah pozvala u krim službu da podnese prijavu u vezi toga