Nevjerovatno brza reakcija policije u Tešnju

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u tri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, a zabilježen je i slučaj krađe u Tešnju, nakon čega je uslijedila jako brza reakcija policije.

U ulici Braće Pobrić u Tešnju, izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila marke “Golf 4”, registarskih oznaka E32-O-596, vlasništvo lica B.A., iz Maglaja.

Istog dana, u 23,40 sati, u ulici Titova, od strane službenika policije je pronađeno navedeno vozilo. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.

U dežurnu službu Policijske stanice Maglaj se obratila B.E., iz Maglaja, i tom prilikom prijavila da je u proteklom periodu, u mjestu Kosova, izvršena teška krađa u kuću vlasništvo lica B.E., te da su od strane nepoznatog lica otuđeni TV aparat, lusteri, motorna pila i neutvrđena količina odjevnih predmeta.

Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

U dežurnu službu Policijske stanice Žepče se obratilo lice L.P., iz Žepča, i tom prilikom prijavilo da je u proteklih mjesec dana, u mjestu Bistrica, izvršena teška krađa u kuću vlasništvo lica J.M. i da su otuđeni mašina za pranje veša i peć na čvrsto gorivo.

Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

Na području Kantona dogodilo se dvanaest saobraćajnih nezgoda u kojim su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.