Neželjeni gost u kući, čitatelj sve ispričao: Zmija se uvukla ispod dječjeg krevetića

Bliski susret sa zmijom nikome nije ugodan. U prirodi takav susret i očekujete, ali tamo gdje to zasigurno ne očekujete, je stambeni prostor, prostor gdje živite.

Upravo takav šokantan susret imali su, kako javlja čitatelj portala Glas Istre s područja Vodnjanštine, u vlastitoj kući.

Naime, njegova je supruga ulazivši u kuću jučer u večernjim satima, s bebom u jednoj i nekoliko vrećica špeže u drugoj ruci, doživjela takav bliski susret.

Šarena zmija dužine pola metra, kretala se prostorom gotovo u korak s njom i nije se nikako dala van iz kuće. U jednom trenutku zavukla se čak i ispod dječjeg krevetića i tzv. vrtića za bebe.

Nakon bezuspješnog pokušaja komadom drveta da je se izvuče van, to je rezultiralo samo time da se u jednom trenutku zmija izgubila negdje u kući. Uz sve pokušaje pomicanja namještaja i bjesomučne potrage, uz svesrdnu pomoć susjeda, tokom noći zmija je ostala negdje u kući i natjerala same ukućane da spavaju izvan nje.

Zmija se danas ponovno pojavila, nasred prostorije u kojoj je ostao samo stol, a čitatelj Glasa Iste, uzevši hvataljke za meso u nekoliko navrata pokušavao uhvatiti i iznijeti u prirodu, bez da joj naudi.

“Nekoliko sam puta pokušavao i svaki put mi je ispala i odgmizala natrag u kuću. Žena se uspaničila te sam, na samom kraju, a na moju žalost, usmrtio zmiju, koju nikako nisam mogao iznijeti iz kuće”, sa žaljenjem, ali još uvijek vidno uznemiren prepričao nam je ovaj čitatelj.

U trenucima kad vas obuzme strah, teško je razmišljati o kakvoj se zmiji radi; otrovnici ili neotrovnici. Čitatelj nam je poslao fotografiju usmrćene zmije, još jednom izrazivši žaljenje da je sve tako završilo. Međutim kaže kako je zbog malog djeteta i nemogućnosti da spasi zmiju, reagirao na ovaj krajnji način.

Hrvatski meidji pušu da je riječ o zmiji crnokrpici koja je neotrovna.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.