Nikad iskrenija ispovijest Mirze Selimovića: “Strepio sam, nisam imao ničiju pomoć”

Mnogi pjevači „Grand“ doživljavaju kao svoj dom, a 25. rođendan najveće produkcijske kuće u regionu proslavio je i pobjednik „Zvezda Granda“ Mirza Selimović. Mirza je prve muzičke korake napravio upravo na Grandovoj sceni prije deset godina, a sada se pred našim kamerama prisetio prvog dolaska u studio.

–Uvijek kad dođem u Grand osjećam se kao kod kuće. Čini mi se da sam prvi put ovdje došao 2013. godine, a 2014. sam pobijedio u „Zvezdama Granda“, baš kada je i osnovana Grand televizija, tako da zajedno slavimo deceniju karijere.

Drago mi je što zajedno rastemo i što ovde uvijek imam veliku podršku- rekao je Mirza, a potom progovorio o trijumfu u najgledanijem muzičkom šouu u regionu.

-Prvo, ja nisam bio svijestan par dana nakon pobjede šta me je snašlo, preemotivno je bilo i iskreno nisam očekivao pobjedu jer sam te godine bio jedini pop izvođač. Uvijek sam držao svoj pravac, nisam odstupao mnogo i to se na kraju isplatilo- priznao je Selimović za Grand.

Na pitanje koliko su mu „Zvezde Granda“ promijenile tok života, pjevač je sa osmehom odgovorio:

-Ma, potpuno, za 180 stepeni! Sad imam mnogo više obaveza, promocije, mnogo ozbiljnije radim. Jednostavno takmičenje mi je donijelo profesionalnu karijeru, a do tad sam se muzikom bavio isključivo iz hobija.

Prvi susret sa Sašom Popovićem i velikanima muzičke scene i danas pamti do detalja, a za Grand je otkrio kako se osećao kada je ispred sebe prvi put ugledao najveća imena na estradi.

-Prvi kontakt je bio tek na sceni, sećam se tad sam pjevao „Krasivu“. Tada je u žiriju bio pokojni Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Aca Lukas, ta ekipa i bila je ona zavjesa koja se dizala i spuštala, a ja sam toliko strepio da li ću dobiti tih šest glasova.

Ipak, imao sam sreću da svaki put dobijem sve glasove i to je najveća pobeda za mene- prisjetio se pjevač, tvrdeći da se sam koncept takmičenja danas, umnogome razlikuje od perioda kada je on bio dio popularnog šoua.

-Možda je takmičarima sada lakše jer imaju mentore, ali iskreno ja ne volim kada mi se neko puno miješa. Ja sam uvijek imao svoju viziju šta treba da radim i to sam gurao.

Sada takmičari imaju pomoć stručnih ljudi, ali svakako im ne bih sad bio u koži, u njihovim cipelama (smijeh). To je jako stresno i želim im svu sreću- istakao je Mirza.

Kruna njegove dosadašnje karijere i popularnosti je koncert u Beogradu koji će održati 15. novembra ove godine, zbog čega je veoma ushićen.

-Više od pola karata je već otišlo, tako da požurite da rezervišete svoje mesto (smeh).

Već sam krenuo da radim probe sa bendom, biće sjajnih gostiju, sjajne muzike i neka dva tri bloka.

VEZANI TEKST: Šejla Zonić iz Zvezda Granda prošla priznala da je prošla kroz jako stresan period: “Bože, hvala ti, prošla sam direktno”

Jedan blok će biti moje pesme, zatim među blok numere na kojima sam odrastao i treći opet sa mojim numerama, možda čak i neke sevdalinke. Svakako je da će to biti veče puno emocija– otkrio je za Grand.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.