Nova voditeljica Zvezda Granda Ana Sević uputila poruku Sanji Kužet, govorila i o honoraru: “Ne treba niko da ulazi u moj novčanik”

Ana Sević vratila se u „Zvezde Granda“ kao voditeljka najpopularnijeg reginalnog muzičkog takmičenja gde je zamijenila Sanju Kužet koja je trudna i za koju ima posebnu poruku. Ana je u razgovoru za Grand otkrila koji će lični pečat ostaviti na velikoj Grandovoj sceni, i priznala koliko emotivno sve ovo doživljava. Ana je progovorila i o visini honorara koji je dobila za svoje angažovanje, a u javnosti se spekuliše o ciframa od 2.500 do čak 5.000 evra.

-Prošlo je deset godina od kada sam na ovoj sceni stajala kao voditeljka „Zvezda Granda“ i pet godina „Neke nove klince“ tako da je s jedne strane mnogo godina, a s druge kao da je bilo juče – rekla je Ana.

Nova „stara“ voditeljka najpopularnijeg muzičkog takmičenja otkrila je i šta se sve dogodilo u proteklom periodu.

-Svašta se dogodilo! Za tih deset godina sam Boga mi mnogo toga stigla da uradim, ali ono što mi je najvažnije jeste da imam svoje troje djece. Od kraja šoua „Neki novi klinci“ do danas moja porodica je uvećana za dva mlada člana i to je moj najveći uspjeh – priznala je Ana.

Ana je ispričala i kako je reagovala kada je dobila poziv od Saše Popovića da se ponovo nađe u ulozi voditeljke „Zvezda Granda“.

-Iskreno uopšte nisam planirala još uvijek da se vraćam. Imala sam raznorazne ponude ali nekako ništa mi nije bilo ono pravo. Ali zaista kada me je Saša pozvao i rekao mi: „Ej, slušaj. Tako stoje stvari. Ja mislim da samo ti to možeš da radiš“ jednostavno to je bilo to. Zato što su „Zvezde Granda“ za mene ne samo emotivno bitne na svaki mogući način, jer su one bile ogromna prekretnica u mom životu. Ja sam se takmičila, potom sam vodila dvije sezone. Mogu da kažem slobodno da su mi „Zvezde Granda“ promijenile život. Samim tim osjećam i neku vrstu odgovornosti da budem tu za sve – ispričala je Ana.

Sević je ispričala i kakva je bila reakcija njenog supruga Danijela Nedeljkovića kada mu je saopštila da će se ponovo naći na sceni u ulozi voditeljke popularnog takmičenja.

-Oduševio se. On mnogo voli kada ja ili snimam pjesme ili radim bilo šta u vezi sa medijima. On zna u stvari koliko ja to volim i koliko uživam u tome. Ali malo sam se uljuljkala sa dvoje djece. Nisam još kao što sam rekla planirala da se vratim na scenu ali Saša Popović je imao druge planove za mene – naglasila je Ana i dodala da će joj sada posebno značliti briga supruga oko porodične organizacije sa nasljednicima:

-Suprug je tu. Nas dvoje smo tim koji je 24 sata sa svojom djecom. On je sa njima, bake će „uletjeti“ kada zagusti“ i to je to.

Ana je progovorila i o visini honorara koji je dobila za svoje angažovanje, a u javnosti se spekuliše o ciframa od 2.500 do čak 5.000 evra.

-Nikada nisam komentarisala ništa u vezi sa finansijama pa će tako biti i sada. Mislim da nije ni vreme ni mjesto da se ulazi u bilo čiji novčanik. Kako ja ne ulazim u tuđe novčanike tako ne treba niko ni u moj – rekla je Ana.

Ana je otkrila i koliko joj je bilo potrebno da se pripremi za vođenje nastavka ove sezone, s obzirom da su se pravila promijenila u odnosu na vreme kada je ona vodila ovaj TV format.

-Dosta ima noviteta, uhodavaću se usput, ali ono što je najbitnije i što je moj glavni motiv jeste muzika, mene to pokreće. Biće to sve super i radujem se, kao i svim promjenama. I sami znate da Sale mijenja pravila stalno – rekla je Ana.

Ana Sević poslala poruku Sanji Kužet

Ona je otkrila i da li se čula sa dojučerašnjom voditeljkom „Zvezda Granda“ Sanjom Kužet.

-Nismo se čule. Čestitala sam joj naravno kada sam čula da stiže još jedna bebica i mnogo mi je drago zbog toga. Sanja je divna žena i drago mi je što je ostvarena na svim frontovima.

Želim joj da uživa u svojoj trudnoći i da joj kažem da je „Zvezde Granda“ ostavila u sigurnim rukama – poručila je Ana i dodala da će se vjerovatno čuti sa Sanjom u narednom periodu.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.