Nova zvijezda živi u Beču, porijeklom iz Bosne i Hercegovine: Saša Popović joj ustao koliko ga je opčinila

Komšinica Amara Gileta, talentovana i prezgodna Martina Jozinović (23) iz Beča porijeklom iz Kaknja raspametila je sve u najgledanijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda i od stručne osmorke dobila komentar da je „zvijezda rođena“.

Martina se u „Zvezdama Granda“ predstavila pjesmom „Ako je vrijedilo išta“ koja je na prvu kupila žiri, te joj je cijeli studio, zajedno sa žirijem aplaudirao, a najveće iznenađenje bio je Saša Popović koji je po prvi put ustao nekoj kandidatkinji.

Martinin protivnik u duelu bio je Amel Škrijelj (23) iz Prilepa, kandidat Viki Miljković, koji se predstavio pjesmama „Zeleni dol“ i „Maskara“, dok je njena druga numera bila „Đavo“ od Ane Nikolić, a krajni rezultat 6:4 u njenu korist.

Kako je Martina, kandidatkinja iz tima Marije Šerifović, opčinila žiri i sve u studiju, Saša Popović zatražio je da vidi njenu podršku, a kada je ugledao roditelje imao je samo jedno pitanje – javlja Nova.rs.

-Odakle ste vi?– zanimalo je Sašu, a takmičarkin otac odgovorio:

-Mi smo iz okoline Žepča, a živimo u Kaknju.

-Znači Bosanci, brate?! Onda će od sad Martini da pišemo Kakanj, Amar Gile, jer ko će iz Beča da glasa, ali kad kažemo Kakanj, jasno je – objasnio je Popović.

-To nam je komšija – dodao je Martinin tata, a ona dodala da se slaže sa tim da je iz Kaknja iako živi u Beču.

Viki je istakla da je nezadovoljna što je njen kandidat dobio samo četiri glasa, ali se slaže da je Martina bila dominantnija. Ipak je dodala da je trebalo da bude 6:6, sa čim se Saša nije složio, te je upitao ko joj od njih dvoje više liči na zvijezdu „Granda“.

-Martina više liči na zvijezdu, slažem se sa vama, atraktivnija je. Amel je muško, ne mogu da mu obučem kratku haljinu – odgovorila je Viki, a Marija joj kroz smeh odbrusila:

Martinina mentorka bila je prezadovoljna kako se večeras predstavila žiriju i publici, a voditeljka Sanja Kužet poentirala je za kraj:

–Ne sjećam se da je nekog žiri ovako ishvalio. Svaka čast i samo naprijed! Možda je zvijezda zaista rođena.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.