Od ljubavi do mržnje: Kako su se pomirile Jelena Karleuša i Marija Šerifović

Prošli mjesec bio je buran za estradnu scenu koji su obilježeli veliki skandali i svađe.

Najpropraćenija vijest bila je diskvalifikacija takmičarke Vanje Knežević iz muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, koja je na svom Instagram profilu podjelila objavu jednog fana uvredljivog sadržaja i poziva na nasilje da se Karleuši razbije glava bokserkom rukavicom jer joj je loše iskomentarisala u emisiji.

Ta priča za sobom je povukla brojne druge teme. Naime, “Grand“ produkcija odmah je reagovala i došla do zaključka da se kandidatkinja trajno isključi iz takmičenja.

Odluka Saše Popovića potresla je Marju Šerifović koja je bila Vanjima mentorka jer je smatrala da je to moglo da se riješi na mirniji i drugačiji način. Odnos Marije i Jelene dosta se poljuljao tih dana jer Šerifovićeva nije odobravala Karleušine objave na društvenim mrežama protiv Kneževićeve.

Međutim, kap koja je prelila čašu bio je Marijin snimak, u kojem je istakla svoje mišljenje u cijeloj situaciji gdje je, između ostalog, rekla da je Jelena pretjerala.

Nekoliko minuta nakon završetka snimka, Karleuša je otpratila Mariju na Instagramu. Danima su ćutale jedna od druge, iako su prije “Grandove“ odluke pokušale da razgovaraju na tu temu, ali bezuspješno.

Na prvom snimanju poslije incidenta, koje se održalo prošle nedjelje na Košutnjaku, srele su se “oči u oči“.

Šerifović je došla prije vremena, pa je za Nova.rs pred ulazak u studio za Nova.rs prokomentarisala odnos sa Jelenom.

“Spremna sam za novi krug. Krećemo da snimamo peti, jako važan krug. Ja moram da budem iskrena i sa temom Vanje Knežević sam završila. Snimanju se radujem i radujem se nastavku snimanja s novim kandidatima. Sve što sam imala da kažem na tu temu, rekla sam, ta tema je zatvorena. Radujem se susretu sa svim svojim kolegama i nemam problem da se pozdravim sa svakim kolegom sa kojim radim i sarađujem. Ni Saša Popović, ni bilo ko, ne može da mi zabrani da pričam na tu temu, niti može“, rekla je Marija, dok Karleuša po dolasku nije davala nikakve izjave za medije.

U bekstejdžu one su se ignorisale, ali nedugo posle toga sjele su jedna pored druge, kao da se ništa nije desilo. Šta više, svo vrijeme su razgovarale, fotografisale se i snimale. Svoje anegdote bilježile su video snimcima i objavljivale na Instagram.

Pošto se prošle nedjelje snimalo nekoliko emisija “Zvezde Granda“, Marija i Jelena su iz dana u dan bile prisnije i bliže. I sutradan su njihove mreže prštale od zajedničkih objava, a mišljenja ljudi bila su podjeljena. Posljednji snimak nasmijao je mnoge pratioce. Na početku snimka Jelena stoji sa fotografom i gleda kako je ispala na fotografijama, a Marija je opominje da je snimanje počelo i da treba da dođe na svoje mjesto.

“Karleuša, možeš li da dođeš pošto počinjemo snimanje? Možeš li da dođeš“, upitala je Marija, da bi potom dobila odgovor od Karleuše.

“Šta?! Od kad smo mi na Karleuša“, pitala je JK.

Marija je pitala Jelenu da li ima donji veš, a kao odgovor je dobila Karleušin srednji prst.

Da su se stvari među njima vratile na staro, govori i činjenica da se Marija i Jelena ludo zabavljaju na snimanjima “Zvezda Granda“.

Sve u svemu, izgleda su se obje poželjele jedna druge s obzirom na to da se tokom pauze snimanja nisu čule i viđale, osim propalog pokušaja razgovora.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.