Određene nije iznenadilo da Bosanka napusti “Zvezde Granda”: Ko god dođe u “više krugove” mora potpisati ugovor od devet godina

Takmičarka koja je za kratko vrijeme pokupila simpatije žirija i publike, Antonija Čerkez, odlučila je da napusti muzički šou “Zvezde Granda”.

Brojni njeni pratitelji ostali su razočarani ovom odlukom, dok neke nije iznenadila.

-Vrlo jednostavno, ko god dođe u više krugove takmičenja, mora potpisati ugovor od devet godina, Popović uzima sebi više od 50%, a ovako je se samo izreklamirala i sva lova ide njoj.

Nije ni prvi ni zadnji kandidat koji je to uradio i svaka im čast na tome – jedan je od komentara koji je pokupio desetine lajkova.

Podsjećamo, ona je bila u timu Dragana Stojkovića Bosanca, zahvalila se produkciji, mentoru, i svima koji su je bodrili.

– Ovim putem obavještavam sve svoje prijatelje i vjerne pratioce da odustajem od daljeg takmičenja u šou “Zvezde Granda”.

Želim da se zahvalim svim dragim ljudima koji su mi bili podrška na ovom putu, svim prijateljima koje sam stekla kroz takmičenje.

Veliko hvala mom mentoru Draganu Stojkoviću koji me je učio i bodrio kao i, sada velikom prijatelju Vladanu, koji je u svakom trenutku bio tu kao pomoć i podrška.

Najveće hvala želim reći roditeljima, Admiru, prijateljima Danijeli, Ishaku, Amini i Lejli koji su trpjeli moje strahove, ludosti i nervoze sve ovo vrijeme.

Na kraju, hvala svima vama što ste bili tu i pratili sve moje uspjehe, što veće, što one manje. Što ste vjerovali u mene i vidjeli me u finalu.

Nadam se da ovo neće biti prestanak veze koju smo stvorili i da ćete mi i dalje biti tu. Voli vaš vaša Antonija sa Širokog Briga – napisala je.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.