Odustala od Zvezda Granda, a sada “pokidala”! Ko je djevojka iz BiH koja je svojim glasom očarala gledaoce

Mlada i talentovana pjevačica iz Mostara Antonija Čerkez i večeras je pokupila sve simpatije publike i stručnog žirija u „Zvezdama Granda“. Od samog početka ove sezone izdvojila se od ostalih takmičara svojim glasom, a njen nastup iz prvog kruga gde je pjevala numeru Done Ares „Suze moje plaču za oboje“ broji milione pregleda na društvenim mrežama.

Nakon što se našla u duelu s Lidijom Graovac, Antonija Čerkez iz Širokog Brijega se sa svih sedam glasova plasirala direktno u naredni krug.

Svi članovi žirija složili su se da je bila nadmoćnija u odnosu na Lidiju koja je inače frizerka i ne bavi se pjevanjem.

Poznata kao veliki kritičar, svojim komentarom Marija Šerifović je oduševila Čerkez koju je pohvalila da je bila dobra.

–Neka sam dočekala da čujem nešto od Mare– s osmijehom je dodala Antonija.

Ana Bekuta je podržala Lidijin talenat, dok je za Bosančevu kandidatkinju imala pitanje.

–Lidija, vidim da se ne baviš ovim poslom, odličan početak pokazala si talenat, ali u drugoj pjesmi se nešto desilo.

Ti možeš da pjevaš. Antonija, sjajna, odlična. Imam jedno važno pitanje

-Jel tebe ubija tremu to što nikada ne gledaš u pravcu žirija, uvijek gledaš lijevo– pitala je Bekuta na šta je Popović dobacio kako gleda u njega i da zato dobro pjeva.

-Ka Bosancu gledam, ali nisam primijetila da bježim pogledom od vas. Od Mare bježim – iskrena je bila takmičarka, a Mili se našalio kako joj treba pravi mentor i posavjetovao je da bude lošija kako bi on dobio šansu da je uzme u svoj tim.

Na kraju Bosanac je rekao kako je prva kandidatkinja najbolja pjevačica među frizerima dok je njegova takmičarka bila odlična – prenosi Avaz.

Ko je Antonija Čerkez, djevojka iz BiH koja je svojim glasom očarala čitav Balkan

Antonija se ove sezone vratila u takmičenje i to na poziciji izabranog takmičara, a njen mentor Dragan Stojković Bosanac sve vrijeme govori da je ponosan na njeno pjevanje do sada u takmičenju i ističe da će u nastavku biti sve bolje.

Ona se i ranije nekoliko sezona takmičila u „Zvezdama Granda“, a može se reći da je najzapaženiji utisak kod publike širom svijeta ostavila upravo ove sezone.

Nakon prvog nastupa prije nekoliko mjeseci, osim na društvenim mrežama, Antonija je postala zanimljiva i regionalnim medijima, a svi se pitaju ko je djevojka iz Bosne koja je svojim vokalom osvojila čitav Balkan – piše portal grand.nova.rs.

Inače, Antonija je prošle godine odustala od „Zvezda Granda“, ali je ove sezon odlučila ponovo da okuša sreću i čini se da nije pogriješila.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.