On me hranio, mi smo kao porodica: Pobjednik Zvezda Granda Mahir Mulalić priznao da je odrastao u kući sa Amelom Čurićem

Ovogodišnji pobjednik “Zvezda Granda” Mahir Mulalić otkrio je da je odrastao u istoj kući sa muzičkom zvijezdom Amelom Čurićem u Gračanici.

“On je živio gore na spratu, ja sam se znao iskradati sa svog sprata i ići da njega slušam, tako da smo od malih nogu ostali u dobrim odnosima, on me čak i hranio. Mi smo kao porodica, redovno se čujemo. Baš smo maloprije bili zajedno”, otkrio je Mahir.

Ranije je i Amel Čurić sa sjetom govorio o tim vremenima.

“Ko bi rekao da je prošlo 22 godine otkako sam ga, kad je bio mala beba, kao prvog komšiju, uspavljivao na nogama i ponekad mu pravio flašicu kako bih pomogao njegovim roditeljima kad bi me zamolili da ga pričuvam. Danas je stasao u pravog umjetnika i ponosan sam što, pored njegovih fantastičnih pjevačkih mogućnosti, ima talenat i sposobnost da odglumi i ispriča priču.

Pogledajte Mahirov intervju.

VEZANI TEKST: Niko nije znao da je Amel Ćurić, uspavljivao Mahira Mulalića, kada je bio mala beba, jer mu je bio prvi komšija…

Leave your vote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.