Opasna frka u Srbiji, Dragan Marković Palma prijeti: “Idem u tužilaštvo, a Marinka Tepić će morati u zatvor”

Događaji Posljednje Vijesti

Prvi čovjek Jagodine, Dragan Marković Palma, oglasio se nakon konferencije potpredsjednice Stranke slobode i pravde, Marinike Tepić, navodeći da je Tepić iznjela laži, te da će zbog toga morati da ide, kako kaže, u zatvor.

Marković je u saopštenju iznio niz uvreda na račun Tepić, nazvavši je “Đilasovom glasnogovornicom”, navodeći da čeka “prugasto odijelo” zbog toga što je, kako kaže, lagala.

“Ono što je izgovorila gospođa, koja je glasnogovornica Dragana Đilasa su najgnusnije laži koje sam ikada čuo. To da ta gospođa laže, kao što sam nedavno rekao nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica. Jedino što je tačno što je rekla je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Đilasova glasnogovornica, autor laži koje je izgovorila”, rekao je Marković, a zatim se obratio predsjedniku Stranke slobode i pravde, Draganu Đilasu.

“Ako gospodine Đilas mislite da lažima skrenete pažnju sa vaših sumnjivih poslova, tako što ćete da pustite svoju glasnogovornicu da laže, vrijeđa, napada sve u Srbiji, onda ste se grdno prevarili.

Tužilaštvo ne mora da troši papir za pozive, sam ću  otići da kažem da je Đilasova glasnogovornica izrekla užasne laži, ali će isto tako i Đilasova glasnogovornica morati da dođe u Tužilaštvo i dokaže to što priča, a moraće da dođe i taj ’gospodin’ čiji su snimak pustili.

Ako neko govori istinu, taj se ne krije. U Đilasovoj hijerarhiji kao da su svi pravljeni na isti kalup i svi lažu i oni i ti njihovi navodni svjedoci. Đilase i glasnogovornice, niti sam ja Bil Klinton, niti ste vi i te koje pominjete Monika Levinski.

Da vašim lažima nema kraja pokazuju i riječi izgovorene na vašoj konferenciji da je nekoga od nekoga strah u Jagodini, da se neki sele iz Jagodine. Iz Jagodine se ne seli niko, već se useljavaju ljudi sa porodicama.

Glasnogovrnice, jedino što ste rekli, a da je istina je to, da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor. Pošto to nisam ja, jer nema zašto, pripremite prugasto odijelo”, saopštio je Marković, a prenosi Nova.rs.

Podsjetimo, potpredsjednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je na konferenciji za medije da su se “monstrumi iz vlasti” izopačili i da rade stvari koje vezuju za mafiju, optužujući prvog čovjeka Jagodine, Dragana Markovića Palmu za “podvođenje”.

Leave your vote