Otkrili potresne detalje kod Hadžifejzovića: Pogledajte šta su Davor Dragičević, Muriz i Arijana Memić i Amina Smajlović poručili

Davor Dragičević, Muriz i Arijana Memić i Amina Smajlović gostovali su u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem na Face televiziji, a u nastavku vam donosimo dijelove njihovih obraćanja kao i snimak cijelog gostovanja.

Arijana: “Ifet nas upozoravao da ovo ne ide na dobro! Neće na ovome ostati! Presuda je politička! Perić licemjeran!” Davor: “Kunem se Davidom: pravdu ću uzeti u svoje ruke! Ako neće Sud, hoće Davor! Lukač je jedan od glavnih ubica Davida! (…)”

Muriz: Presuda pisana u Sarajevu i Beogradu! Pravosuđe je mafija! Sud štiti naručioce! Amina: Tužioci su advokati ljudima koji rade krivična djela! Da moja Nadin nije preživjela, ja bih presudila ljudima koji su odbili da pomognu mom djetetu!

Arijana: Htjeli su nas poniziti! Moramo nastaviti dalje, ali još jače!

Davor: Još uvijek sam u šoku! Već 48 sati sam kao lud! U meni je izazvalo revolt obrazloženje, način na koji se Perić obraćao porodici! Sedam godina štitite ubice i zločince i dajete im oslobađajuće presude! Ko ima pravo da ubije dvojicu momaka od 21 godinu?!

Nismo ni Muriz ni Amina ni ja sudije, to je njihov posao! Šalju mi jasnu poruku, da ja moram pravdu uzeti u svoje ruke! Svima sam rekao ko stoji iza ubistva Davida!

Muriz: Sistem izaziva! Branko Perić je samo bio egzekutor! Perić nije govorio istinu!

Amina: Da Nadin nije preživjela, presudila bih ljudima koji su odbili da pomognu mom djetetu! Tužilaštvo KS je obustavilo istragu, a Sabina Sarajlija je donijela tu odluku! Zna se koje ime je odgovorno u mom slučaju!

Muriz: Znamo ko šta završava u Sarajevu; svi se moraju obratiti Bakiru Izetbegoviću! Kada sam bio na sastanku s Bakirom, rekli su mi da nakon toga moram odmah kući!

Pratili su me! Bakir je javio Prevljaku da sam bio na sastanku! Fikret poslije toga odlazi kod Alije Budnje koji je zvao Nermina Muzura! Na Ilidži ako hoćete da se zaposlite – “pitajte Fikreta”! Vazda ima neki Asim!

Muriz: Branko Perić ne da da Kemal Dizdarević svjedoči! Cilj je da se prikrije ubica!

Arijana: Kako to da je jedan sudija na svim kompleksnim slučajevima?! Šta da očekujemo od presude u predmetu “Respiratori”?! Bit će oslobađajuća presuda! Šta da očekujemo od Sky aplikacije?!

Od toga neće biti ništa! Obezbijedili su live prijenos, što se nikada nije desilo! Uoči presude, jedan portal je objavio tekst sličan navodima koje je Perić pročitao! Javili su nam noć prije da će biti oslobađajuća presuda!

Amina: Cilj mi je da odgovaraju oni koji su odbili liječiti Nadin! Znate vi ko je generalni direktor KCUS-a, a doktori su natjerani! Oni što šute, dobili su nešto zauzvrat!

Arijana: Heroji umiru jednom, a kukavice više puta! Protestovat ćemo, kritikovat ćemo, tužit ćemo koga god treba! Ni Perić ni Perići nam neće zabraniti ono što je krvlju upisano u Ustav naše države!

Pogledajte cijelo gostovanje.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.