Otkrivena jako dugo čuvana tajna iz Zvezda Granda: Otvoreno su priznali, sve se dešava iz prikrajka

Posljednje Vijesti Zabava

Bez voditelja Sanje Kužet i Voje Nedeljković gotovo da ne bismo mogli da zamislimo subotu veče i “Zvezde Granda”, budući da su gotovo čitavu deceniju zaštitni znak ovog popularnog takmičenja.

Međutim, malo ko zna da je, osim nevjerovatnih voditeljskih sposobnosti, čuveni par potkovan i odličnim muzičkim, pa čak i mentorskim znanjem, što je šokiralo mnoge ovogodišnje takmičare i ljubitelje popularnog šoua u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

Naime, Voja je, koristeći se stručnim muzičkim terminima, u emisiji objašnjavao greške u pjevanju ovogodišnjeg finaliste Bojana Pavlovića, pulena Dragana Stojkovića Bosanca, što je iznenadilo mnoge gledaoce, a i same takmičare.

– Kako se Voja razumije u muziku i termine! Mogao bi i on da zauzme ulogu mentora – rekao je iznenađeno Muharem Hadrović, ovogodišnji finalista koji je sa Pavlovićem sjedio u emisiji i time podstakao voditelja da prizna kako stoje stvari u takmičenju i šta se dešava iza kulisa.

– Druže, ako sam ti se nečim zamjerio ti mi kaži?! Ja i jesam mentor ali ljudi to ne znaju – odgovorio je Voja, a Muharem zbunjeno dodao: Ti si onaj čovjek iz sjenke? Aha, to je javna tajna!

– Stvarno ne mogu da vjerujem! Šta misliš zašto sam ja ovdje osam godina, tj. Sanja i ja? Pa mi iz prikrajka pričamo i mentorišemo – objasnio je voditelj, na šta se nadovezala Sanja i objasnila kako oboje “vrše pritisak” na članove žirija.

– Ne znaš koje je to lobiranje i koje su ovdje igre – kroz osmijeh je rekla Sanja – prenosi Grand Online.

Leave your vote