in ,

Slijedi polufinale i finale najpoznatijeg regionalnog takmičenja: Ko će osvojiti titulu Zvezde Granda?

Zvršnica takmičenja Zvezda Granda dostiže svoj vrhunac

Zvršnica takmičenja Zvezda Granda dostiže svoj vrhunac.

Posljednja emisija četvrfinala Zvezda Granda donijela je veliko uzbuđenje i napetost kako za takmičare, tako i za gledaoce, budući da je od 20 kandidata u polufinalu bilo mjesta samo za 13 najboljih, što znači da ćemo u četvrtak, 24. juna, kada se emituje polufinale, gledati muzički okršaj 24 polufinalista a to su:

Valentina Kuzmanović, Nemanja Petrović, Bojan Pavlović, Krstinja Todorović, Selim Selimović, Sadik Hasanović, Belma Huseinefendić, Martin Ajdarević, Zorja Pajić, Nemanja Đurđević, Strahinja Živanović, Marija Gruevska, Mahir Mulalić, braća Kazić, Isak Šabanović, Muharem Hadrović, Ivana Dimkovski, Filip Jovanović, Ivana Bogićević, Mustafa Mehić, Tamara Selimović, Mite Stoilkov, Zorana Mićanović i Aleksandar Ljubičić.

Podsjećamo polufinale Zvezda Granda je u četvrtak 24 juna, a finale dva dana poslije u subotu 26 juna saznat ćemo i pobjednike ovogodišnje sezone. Pogledajte najavu ispod.

Nikšić “opalio” kontru Dodiku: Shvati konačno, no pasaran! Nekada mi izgleda kao da mu je žao što je propustio priliku da stane uz rame onih koji su osuđeni…

Da li znate koju je Zlatan Ibrahimović pjesmu Osmana Hadžića pjevao na jahti?