Ovo gostovanje kod Hadžifejzovića trebate pogledati. Gdje je Sara? Majka Aleksandra: “Hoću da pronađem svoju Saru živu ili da nađem njeno tijelo!”

Aleksandra Blagojević, majka bebe Sare, priča koja je šokirala region: Institucije kažu da je Sara umrla, pa se onda rodila! Gdje je Sara? Gostovanje Aleksandre Blagojević kod Senada Hadžifejzovića trebate pogledati. Aleksandra: „Šta je UKCRS uradio sa mojim djetetom?! Je li mrtvo ili živo?! Hoću da znam! Moje sumnje su podijeljene! Postoje dvije šanse: da je dijete umrlo ili da je prodato!“
Hadžifejzović: “Na koga sumnjaš?”

Blagojević: “Moje sumnje su podijeljene! Postoje dvije šanse: da je dijete umrlo ili da je prodato! Ostanete mirni, jer ne znate šta da mislite!

Nikad nisam vidjela tijelo svog djeteta! Bolnica je sahranila! Sve informacije dobila sam u hodu! U problemu smo; nemamo tijelo djeteta, nemamo dijete živo! Institucije su se oglušile!”

Hadžifejzović: “Imaš li nadu da je dijete živo?”

Blagojević: “Podijeljeno je! Teško mi je prihvatiti novost da mi neko kaže dijete vam je živo! To bi mi bio pozitivan šok! Dok moj mozak prihvata činjenicu da je dijete umrlo, zanima me samo gdje mi je… gdje je tijelo mog djeteta!

Pomislila sam da nešto nije OK sa mnom kad sam došla na groblje! Nikad mi nije probuđen osjećaj da je moje dijete tu sahranjeno! Dolazila sam isprazno; nisam bila emotivno razorena!

Osjetila sam da to nije ta priča! Na kraju se ispostavilo da dijete nije ni u jednom ni u drugom grobu!”

Hadžifejzović: “Šta je pronađeno u jednom dječijem grobu, a šta u drugom?”

Blagojević: “Neko je dobijao djecu u vrećama za smeće… Mi smo našli drveni okvir i to nešto… kažem to nešto jer dijete nije sahranjeno u cjelini, nego tu su komadi nečega u kartonskoj kutiji! Pronađene su četiri kosti!

U drugom uglu je plastična flaša od Coca-Cole i tu je parafin u kojeg su ubacili posteljicu, a preko koje je nabačena rukavica!”

Cijelu šokantnu priču Sarine majke, Aleksandre Blagojević, pogledajte u videoprilogu.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.