Ovo je osumnjičeni za ubistvo u BiH za kojim se upravo traga, policija postavila punktove i upozorila građane

Objavljujemo fotografiju T. K. (46) iz Kočerina, Široki Brijeg, osumnjičenog da je sinoć oko 23:40 izvršio kazneno djelo Ubojstvo.

Osumnjičenik je u bijegu i za njim se intenzivno traga.

Građane upozoravamo da je osumnjičenik naoružan i opasan te ukoliko ga primijete da mu se ne približavaju nego da odmah nazovu interventni policijski broj 122 – navode iz MUP-a ZHK.

Jedna muška osoba ubijena je u ponedjeljak u 23:40 sati u mjestu Kočerin kod Širokoga Brijega dok je naoružani počinitelj i dalje u bijegu.

U obiteljskoj kući T.K. rođenom 1976. došlo do uporabe vatrenog oružja posljedicom čega je jedna muška osoba inicijala Z.B. rođen 1964. iz mjesta Broćanac (Posušje) smrtno stradala.

Policijski službenici PU Široki Brijeg su zajedno sa dežurnim županijskim tužiteljem Borislavom Čuljkom obavili očevid i poduzimaju druge potrebne istražne radnje u cilju rasvjetljavanja i dokumentiranja izvršenog kaznenog djela ubojstva.

Prema do sada prikupljenim saznanjima, s počinjenjem kaznenog djela se povezuje osoba T.K. koji se nalazi u bijegu i za njim se traga.

Tijelo smrtno stradalog je na licu mjesta pregledao liječnik Doma zdravlja Široki Brijeg koji je konstatirao smrt, nakon čega je tijelo smrtno stradalog Z.B. po nalogu dežurnog tužitelja prevezeno u gradsku mrtvačnicu Mostar gdje će se po nalogu županijskog tužitelja izvršiti obdukcija, izjavila je za portal Jabuka.tv glasnogovornica Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu Petrunjela Matijević.

Specijalna i temeljna policija MUP-a ZHK postavila je kontrolne punktove na glavnim raskrižjima koja vode prema Kočerinu.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.