Ovo još nismo imali, ljubav u reprezentaciji BiH, Andrej i Ena su u vezi, komentari pljušte: “Par sa najzgodnijim nogama u Europi”

Andrej Đokanović i Ena Šabanagić obradovali su javnost objavama na društvenim mrežama. Par je zvanično objavio da su u vezi.

Spojio ih fudbal

Ne bi nama veza dvoje mladih, lijepih i uspješnih ljudi bila posebno zanimljiva vijest, da Ena nije član ženske, a Andrej muške nogometne reprezentacije BiH.

Fudbal ih je upravo i spojio, jer Ena nosi dres “ženskog FK Sarajevo” SFK 2000, a Andrej dres FK Sarajevo – javlja Reprezentacija.ba.

Andrej je iz Kasindola došao još prije mnogo godina u najmlađe kategorije Sarajeva, a Ena je morala putovati malo više.

Rođena je u SAD-u, zatim je igrala na Islandu, tek da bi ove godine stigla u glavni grad BiH.

No ljubav očigledno ne poznaje granice i ruši sve pretpostavke.

“Par sa najzgodnijim nogama u Europi”

Njihovi saigrači i saigračice zatrpali su objave lijepim komentarima, a možda najoriginalniji ostavila je direktorica FK Sarajevo Ajla Alimanović koja im je napisala:

“Par sa najzgodnijim nogama u Europi, možda i šire”.

Nadamo se da će im na privatnom planu ići kao i na terenu. Ena i SFK su suvereni u BiH, a Andrej je sigurno najveći potencijal Premijer lige BiH u ovom trenutku.

Feđa Dudić mu je u mandatu dao posebnu ulogu, gdje ga je sa veznog reda vratio na poziciju stopera, kako bi stasao u profil igrača koji je trenutno hit u europi.

Igrača zadnje linije koji ima odličnu tehniku i pregled igre, te ekipa sa njim već iz prve faze igre može napraviti opasne napade za protivnike.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.