OVO SE NIJE ZNALO Snežana Đurišić potvrdila: Lepa Brena i Saša Popović su me izvukli iz depresije

Pjevačica Snežana Đurišić punih 36 godina živjela je u srećnom braku sve dok joj nije preminuo suprug Slobodan Gvozdenović.

Nakon nekoliko godina upoznala je doktora Vanju Miloševića, koji joj je vratio nadu u ljubav.

U emisiji “Grand magazin“ otkrila je da su je tada, iz najtežih trenutaka života izvukle upravo “Zvezde Granda”, na čelu sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom.

“Zahvalna sam im što su me pozvali i rekli da moram da dođem. Nisam bila za to jer mi nije bilo ni do čega. Jako mi je bilo teško da se transformišem i smijem kada mi nije do smijeha, međutim vremenom sam lakše podnosila. Tačnije nije mi bio napor i tada sam shvatila da mi je to zaista pomoglo da lakše izguram to breme“, rekla je Snežana koja je neposredno nakon smrti supruga posjećivala psihologa pa čak i željela da proda zajedničku kuću.

U tim trenucima Snežana nije ni sanjala da će joj se ponovo dogoditi velika ljubav, iako je za nju bila otvorena

“Željela sam to ali nisam bila tragač. Moj stav je oduvijek bio ako se desi desi se, ako ne, opet hvala Bogu”, rekla je Đurišićeva pa ispričala kako je upoznala Vanju.

“Ja u slučajnosti ne vjerujem. U momentu kad sam bila spremna da se ponovo pojavljujem u javnosti, otišla sam na promociju knjige Jelen Baćić Alimpić i srela Vanju. Znala sam ga 20 godina prije toga i od tad se nismo vidjeli. Bio je u tom istom restoranu nezavisno od promocije, prišao da se pozdravi i pozvao me da sjednem sa njim i njegovim prijateljima na kafu”, kazala je Snežana.

Pjevačica je dodala i to da se odmah pri susretu osjetila čudna energija, a nakon par izlazaka javila se ljubav u kojoj Vanja i ona uživaju i danas.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.