Ovo se nikada ranije nije desilo u “Zvezdama Granda”: Takmičar pokušao da slaže Sašu Popovića, odgovorom ga poklopio za tren

Tenzija, stres i napetost među kandidatima u najgledanijem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ je uglavnom velika, ali kada su takmičari sigurni u sebe nema ih ni na vidiku.

U to smo se uvjerili u duelu dva talentovana momka, Raja Simonovića i Dženana Rakića koji su i razgalili, neki i slagali ali i nasmijali članove žirija i produkcije.

Rajo (32) iz tima Snežane Đurišić je oduševio žiri izvođenjem pjesama „Ovamo Cigani“ i „Kafanica, laganica“, dok je Dženan (23), štićenik Đorđa Davida, odabrao da se predstavi numerama „Lud i ponosan“ i „Ja bih da pjevam“ i cijeli studio podigne na noge.

Po prvi put u takmičenju ljuti rivali na sceni zapjevali su i zaigrali zajedno, što je rezultiralo maksimalnim brojem glasova stručnog žirija koji je već bio na nogama.

Nakon fantastičnog folk- pop duela sjajnih momaka, ponosni mentori izašli su na scenu da čestitaju kandidatima.

-Ne idemo odavde dok ne vidimo da su obojica prošli – našalila se Snežana, a Saša Popović prvo zatražio od žirija da ugase tastere i da se pripreme za preglasavanje.

Zatim je ipak poručio da se ipak šalio i da obojica idu dalje.

-Najbolji si direktor – dobacila je ushićeno Snežana.

Podrška i radost zbog Raja i Dženana širila se i u Vojinoj sobi emocija u kojoj su nekadašnji učesnici popularnog takmičenja i najbolji guslar Crne Gore bodrili momke.

Popović je nakon duela odlučio da otkrije manje poznate detalje o duelistima, tako je sa gledaocima i publikom u studiju podijelio informaciju da je Dženan bio na audiciji kada je imao samo 17 godina.

Kada je upitao Simonovića da li se i on nekada pojavio na kastingu, takmičar je počeo da “petlja” sa odgovorom.

“U ‘Zvezdama Granda’ nisam bio nikad, možda jednom u Kruševcu prije desetak godina. Prošao sam prvu audiciju, ali bio sam sprečen da učestvujem jer sam često putovao kao član folklora – rekao je Rajo, ali ga je Popović „poklopio“ odgovorom.

-Bio si 2013. godine, imam snimak, gledao sam te. Sve vas ja pratim, samo da znaš – odbrusio je Saša, a voditeljka Sanja Kužet dodala:

-A ko će drugi?!

Žiri nije želio da troši riječi, jer smatra da su oba kandidata bila fantastična, a ni mentori nisu imali šta da dodaju.

-Fenomenalni ste, idete u četvrti krug – poručio im je Popović.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.