Pobjednici Zvezda Granda Šejli Zonić uručena vrijedna nagradna, evo šta je dobila, presretna je!

Bh. pjevačica Šejla Zonić preuzela je nagradu nakon pobjede u takmičenju Zvezde Granda, a uručen joj je automobil. Kako je ranije najavljeno, pobjednica takmičenja nagrađena je statuom, pjesmom, kompletnim marketingom, ali i automobilom Škoda Kamiq koji je bh. pjevačica danas preuzela.

Šejli je svečano uručen automobil, a tom prilikom je uz osmijeh pozirala za fotografije.

Zonić koja je osvojila 132.047 glasova publike, nakon pobjede se oglasila na Instagramu te se zahvalila za podršku: “Hvala svima od srca što ste glasali i sa mnom zajedno uzeli ovaj trofej. Sinoć su pobijedili ljubav i prave vrijednosti, a za to se živi”.

O pobjedniku su odlučivali SMS-ovi publike iz pet zemalja – BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije.

Saša Popović je otkrio da je pristiglo 530 hiljada glasova, a Šejla je deveti takmičar iz Bosne i Hercegovine koji je odnio pobjedu u Zvezdama Granda.

-Poseban je osjećaj kad mogu da kažem da zvanično imam svoj prvi automobil –rekla je Šejla za Grand i otkrila kakva je u saobraćaju.

–Odgovoran sam vozač, neko sam ko pazi u saobraćaju na sve i ovaj auto i sebe u njemu ću da čuvam, kao i sve koje ću da vozim. Suprug i ja ćemo da vozimo ovaj auto, najvažnije je da nas posluži– istakla je pobjednica „Zvezda Granda“.

-Auto je vrhunski, ima mjesta za sve. Kad krenem na turneju imam mesta za sve i za mikrofon, za stalak i za veliki kofer i moj i suprugov i onaj ko zasluži ide sa nama – rekla je Šejla kroz osmijeh.

Šejla Zonić (30) je rođena u Njemačkoj gde su njeni roditelji izbjegli tokom ratnih dešavanja, a nakon četiri godine, sa porodicom se vratila u Bosnu u selo Kamengrad kod Sanskog Mosta gdje je odrasla.

Talentovana pjevačica tvrdi da je počela da pjeva kada je naučila da govori, a sa samo šest godina imala je prvi kontakt sa klavirom na kome je sama odsvirala melodiju iz jedne serije.

Pogledajte šta je dobila Šejla.

Foto, Grand

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.