Istina izašla na vidjelo: Evo u kakvom su zapravo odnosu Šejla Zonić i Đula Drini

Iako se u danima pred veliko finale „Zvezda Granda“ špekulisalo da su pobjednica Šejla Zonić i šestoplasirana Đula Drini velike rivakle, one su sada odlučile da stanu na put pričama koje kruže pretežno na društvenim mrežama.vI tokom takmičenja su obje za Grand isticale da se poštuju, cijene, ali da se i privatno druže, dok su ipak neki pomislili da je situacija drugačija.

Ekipa Granda je sada došla u posjed fotografije koja je nastala baš u noći velikog finala, a na kojoj se vidi da su pjevačice zagrljene i nasmijane.

Ovim gestom su još jednom stale na put spekulacijama i potvrdile da između njih nema rivaliteta niti loših dešavanja.

Podsjetimo, Đula je nakon ispadanja u finalu za Grand rekla da joj je upravo Šejla favorit za pobedu i da joj želi u svu sreću u nastavku finala.

–Super, ja sam prezadovoljna, želim svu sreću pobjedniku i nadam se da će biti iz Bosne pobjednik svu sreću Šejli i neka bude najbolja – rekla je Đula za Grand u noći finala.

Oglasila se i Marija Šerifović koja je jednostavno i kratko poručila.

-Šejla, sve čestitke, sretno – kazala je Marija.

Pjevačica Aleksandra Džidža Stojković također je progovorila o finalu „Zvezda Granda“ i otkrila kako je reagovao njen otac Dragan Stojković Bosanac na rezultate glasanja.

Džidža je u razgovoru za Grand otkrila i koju ima sličnu osobinu sa pobjednicom ove sezone Šejlom Zonić, ali i kako namjerava da provede ljeto i da li uskoro kupuje kuću na moru.

-Ljeto ću provesti malo radno, a malo ću odmorno.

Više ću da gledam da odmaram jer sam imala puno obaveza oko fakulteta i oko nekih mojih stvari, pjesama i spotova i malo sam željna mora i voljela bih da tamo provedem neko vrijeme.

VEZANI TEKST: Otac bh. pjevačice Đule Drini poslao je brutalnu poruku nakon finala „Zvezda Granda

Imam nekih zakazanih svirki u Bosni i Crnoj Gori i gledat ću da to sve lijepo završim i da hvatam ono između – otkrila je Džidža.

Džidža je u razgovoru za Grand otkrila i da li je pratila ovogodišnje finale „Zvezda Granda“ i naglasila zbog čega su joj se dopadali finalisti koje je pripremao njen otac.

-Publika je ove godine zaista dobro izabrala, bila je izuzetno jaka sezona ove godine.

Moram da priznam da poslednjih 4-5 sezona nisam ni gledala jer smatram da se ništa specijalno nije ni dešavalo, ali ova sezona je stvarno bila jaka.

Imala sam svoje favorite, ne samo zato što su bili Draganovi već su mi prosto legli. Đula mi se dopala zbog te njene plave prirodne kose.

Stil koji je pjevala, malo Šemse malo Stoje dugo se nije forsirao u „Zvezdama Granda“ i to mi je bilo fantastično. Sidik mi je bio takođe fenomenalan sa sevdalinkama – ispričala je Džidža i osvrnula se na pobjednicu Šejlu Zonić:

-Šejla je stvarno jedan umjetnik. Skoro sam pročitala da je magistrirala na Muzičkoj akademiji što ću valjda i ja uskoro konačno da uradim.

Ona je kompletan jedan muzičar i samo neka nastavi, samo neka ne nestane, što bi se reklo.

Želim joj svu sreću zaista, a nadam se da će sada biti bolje te naredne sezone „Zvezda Granda“, da se kandidati ugledaju na ovu sezonu koja se završila – zaključila je.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.