Otac bh. pjevačice Đule Drini poslao je brutalnu poruku nakon finala „Zvezda Granda“: „Tatin Tajson koji će…“

Iako je od finala „Zvezda Granda“ prošlo nekoliko dana, još uvijek ne prestaju da stižu reakcije finalista, članova njihovih porodica, ali publike. Sada se oglasio otac šetoplasirane učesnice Đule Drini, Enes Velić koji je nakon što su se malo slegli utisci imao posebnu poruku za svoju nasljednicu.

-Tatin Tajson koji će mnogo mečeva osvojiti – napisao je Enes uz fotografiju sa ćerkom.

Inače, otac Đule Drini je poznati harmonikaš i producent, pa je tako pored njenog mentora Dragana Stojkovića Bosanca najviše učestvovao u biranju repertoara za nastupe u proteklim mesecima.

-Moj otac svira sa mnogo zvijezda kao što su Šemsa Suljaković, Kemal Malovčić i Osman Hadžić, pa sam i ja u tim vodama.

Da, naslijedila sam talenat od njega, evo ima već šest godina kako se bavim pjevanjem-otkrila je Đula svojevremeno za Grand.

Nakon ispadanja u velikom finalu, Đula se oglasila za Grand i podržala svoju zemljakinju Šejlu koja je na kraju odnela pobedu u najgledanijem takmičenju.

-Super, ja sam prezaadovoljna, želim svu sreću pobjedniku i nadam se da će biti iz Bosne pobjednik svu sreću Šejli i neka bude najbolja -rekla je Đula u finalnoj večeri za Grand.

Podsjetimo, ekipa Granda imala je eskluzivnu priliku da posjeti dom Đule Drini u Cazini i provede dan sa njenim roditeljima i suprugom.

ČITAJTE I OVO: Zvezda Granda Đula Drini se potpuno iskreno obratila publici nakon finala: “Bosni i ove godine ide pobjeda i to mi je posebno drago!”

Đula im je pokazala i kako izgledaju pripreme za nastupe u njenom studiju koji se nalazi u porodičnoj kući.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.