Zvezda Granda Đula Drini se potpuno iskreno obratila publici nakon finala: “Bosni i ove godine ide pobjeda i to mi je posebno drago!”

Bosanskohercegovačka pjevačica i Zvezda Granda Đula Drini ekskluzivno se za Bhdijaspora.net oglasila nakon finala u tom takmičenju. Kratko smo porazgovarali o Đulinim planovima za budućnost. Iako smo njen PR tim zatekli u obavezama sa Grand produkcijom u Beogradu, javili su nam se ekskluzivno te smo napravili intervju sa Đulom koja je upravo na putu iz Beograda.

Bhdijaspora.net: Za početak ako Đula može poslati kratku poruku fanovima i otkriti da li je razočarana što nije pobijedila?

Đula Drini: Dragi moji fanovi, nisam niti jedne sekunde razočarana što nisam pobijedila i mnogo mi je drago što je i ove godine pobjeda otišla Bosni.

Želim svima da se zahvalim na vašim glasovima.

Bhdijaspora.net: Gdje Đula planira nastupe u budućnosti. Da li su neki datumi već bookirani (zakazani) i općenito kakvi su planovi za budućnost?

Đula Drini: Vezano za nastupe, moj suprug vodi računa o tome, a ja se rado odazovem na sve moguće lokacije.

Za ljetnu sezonu je mnogo zakazanih datuma, dok smo jedan period ostavili za snimanje novih pjesama i spotova i mini odmor.

Bhdijaspora.net: Da li će Vaše pjesme vipe “odisati” nostalgijom i tim stilom ili planirate ući u nešto modernije?

Đula Drini: Za pjesme još ništa ne smijem da otkrivam, ali vjerujem da će svim ljudima što me vole i podržavaju mnogo svidjeti.

Bhdijaspora.net: Da li imate u planu ponovo praviti koncert u rodnom gradu ili negdje u BiH?

Đula Drini: Koncert u rodnom gradu je već bio održan i odazvalo se zaista mnogo ljudi, a imamo u planu kada bude prilike za to opet ponoviti koncert u mom rodnom gradu.

Bhdijaspora.net: Ko je od finalista na Vas ostavio najveći utisak i zašto?

Đula Drini: Svi su kod mene ostavili neki poseban utisak na različite načine, naravno najviše sam navijala za Sidika koji je bio zajedno sa mnom kod Bosanca, a pored njega i našeg najmlađeg kandidata Inela koji se zaista mnogo trudio iz kruga u krug dati svoj maksimum.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.